Pärlor

Hej igen! Nu har jag varit på stan och köpt lite smycken på rean :P Det var dom här. Det med rosetter och en nyckel var finast. Nu måste jag fixa klart allt, så jag skriver om ett par veckor igen!



Veronica

Sista dagen

Igårkväll kollade vi på den nyaste ''Fredag den trettonde''. Man fick panik för man såg ju paniken i dom som höll på att bli mördade. Ucsh.. :P Imorse gick vi alla upp fem över halv elva, men det kanske inte är så konstigt eftersom vi gick och la oss klockan tre... Det blir ju lite knasigt för dom, för för dom var klockan 19 i Ecuador när vi la oss. Men jag var inte heller trött ;) Nu har jag tagit kort på grejerna, så jag kan lägga upp dom :)


Skorna till höger har jag köpt på Din Sko.
Skorna till vänster köpte Rebecca till mig i Ecuador. Dom är lite obekväma, men vi hade tänkt att smälta dom på sidorna, för där skaver det.


Rebecca köpte ett jättegulligt smyckeskrin, ett armband och läppstift. Det var bra att hon köpte läppstift, för då slapp jag göra det! :P
Tack Becky!
Nu ska jag ta en liten paus i bloggandet. Vem vet, kanske spela sims? Har tyvärr inte trean, men tvåan får duga ;)
Veronica

Hemmis :)

Hejhej :D Idag har jag kommit hem från mitt sommarhus. Jag åkte hem med mormor och hhnnes kompis. Rebecca och Paul kom hem från Ecuador igår också, så dom är också här. Det hade gått mer än 6 veckor sedan jag träffade dom senast, så nu var jag jätteglad att träffa dom såklart!
Vi åkte till Stockholm och kollade på ''Baksmällan'', vilket var en hysteriskt rolig film!
Vi åt dessutom ätit mat jag jag provade på att ha ett Access-kort, vilket jag är riktigt stolt över ;)
Rebbeca hade köpt med sig lite presenter, så jag tänkte att jag ska ta kort på dom och lägga upp dom på bloggen innan jag åker igen.
Imorgon ska vi förmodligen åka till Farsta, och sedan ska vi äta ute med mormor. Paul kanske inte kan, men det här var i alla fall hans ord : Nice price . Men egentligen var det ju inte det, det var inget pris allt för den delen, för mormor bjuder :P Jag MÅSTE gå på Ur och Penn imorgon för jag ska köpa lite grejor. :) Jag har längtat efter det skitlänge!
När jag har varit i Småland har jag varit med min kompisar lite. Jag har dessutom träffat en ny kompis som heter Maja och två år ynge än jag, alltså lika gamma som Molly.
Molly, jag och Jamie har campat i ett vindskydd vid en liten sjö, och det var jättemysigt! Jag och Molly har också tagit bilder till bloggen. Jag har inte kameran med mig så jag måste tyvärr vänta med att lägga upp som bilderna tills jag kommer hem för gott i Augusti. På lördag ska jag nämligen åka iväg igen, med släkten. Vi ska gå på Liseberg, och det ser jag speciellt fram emot, eftersom jag aldrig varit där. Elliot har växt jättemycket över sommaren, och han är supersöt! :D Vi har varit och badat på stranden, spelat kort och mest tagit det lungt. Men vi har också fixat ett nytt trädgårdsland, som jag får ta att lägga upp en bild på sen. Molly och jag har hjälpt till att laga mat, och en dag gjorde ''Mörk choklad-och Bailys pannacotta''. (Vet att jag stavade fel) Den var god!
För att det inte ska bli så långtråkigt att läsa så ska jag sluta skriva nu. Adjöss!
Veronica

RSS 2.0