trött...

Hejhej. Måndag igen. Orkar verkligen inte, men sånt är ju livet :P Nu är Greta här och vi har stickat. Sen ska vi typ spela Sims eller nåt :P Molly har slutat att skriva på bloggen igen, jag vet. Men jag SKA tvinga henne (not)  ;)
I helgen var jag ju och sov hos både Nelly och Lollo. Bilder kommer, men inte nu, för jag orkar inte.
Mamma brände chicken nuggets till middag, och det var gott!
Jajaja... Nu ska vi nog spela sims... Adjö!
Veronica

Tröttisch

Hejhej... Jag är faktiskt riktigt trött... Var en lång dag i skolan idag, och nu har jag ätit, stickat lite och kollat på tv:n. Och ja, nu sitter jag vid datan! :P Försökere hitta en låt till So:n. Vi ska nämligen spela upp en låt som har ett vackert budskap. Har ni nåt tips? (förutom man in the mirror och little wonders) ja, nu ska jag Simsa mig lite! Adjö! :D
Veronica

Idol

Gokväll... Jag är lite trött. Kollar på idol, och blogfgar nu i pausen :p Jag har vart i skolan och på gitarren, och haft en ganska bra dag. Men fy, vilket väder! Det har blåst och duggat och varit mulet hela dan. Ja, nu är hösten här!
I helgen kiomer jag att ha världens bästa helg! Först ska jag ner med Lollo och Nelly på stan, och sen ska jag och Lollo sova hos Nelly. Sen ska vi till badhuset på lördag, och sen ska jag sova hos Lollo. Sen på söndag ska jag uppträda med kören. Rrroligt!
Jaja, nu ska jag kolla på idol!
P.S. JÄTTESUR för att han jag gillar blev nervös!
P.S. x2. Han gick vidare ändå!!! :D
Veronica

Sticka!

Hejhej. Hemma från skolan, och har gjort matten. Har dessutom varit hemma hos Greta och stickat lite :P Vi klädde också ut oss lite, och jag blev ju ascool (haha, not) :P


''Rudy the rocker''

Tyvärr blinkade just när vi tog bilden, menmen :)
Jag har tappat bort min kemibok! Den är typ här hemma, men jag MÅSTE hitta den!!
Imorgon ska jag till skolan igen tyvärr, men då ska vi i alla fall göra cocosbollar på håltimman, och det ska bli kul! :D ja, kära vän, nu ska jag nog slita mig us datastolen, men jag kommer att blogga mera imorgon!
Veronica

Skola

Hejhej! Nu är jag i skolan igen... Vi hade ingen mentorstid idag, för våran ena mentor är sjuk, och den andra hade jätteont i huvet. Bra va! Nu har vi lunchrast, och sen har vi musik, och sen är det slutt (jag skrev med 2t avsliktligt)! Efter skolan ska jag hem till mormor och hämta in hennes post, för hon är i Cypern nu. Jag är jätteavundsjuk! :P En tjej imin klass, Rebecka, hade tappat bort sin skåpnyckel, och hon har hittat den nu, men hon har redan brutit upp sitt lås, så jag fick den! ;) Jag har ju en återvinning åt gamla nycklar och sånt (mer info och bilder kommer!). Nu ska jag...göra nåt annat :P
Veronica


Trött...

Snark på er alla. Nu sprider jag ut min trötthet över er. Idag slutade ju jag 2o i 4, och det var jobbigt, om man säger så! Jag glömde mina skåpnycklar hemma imorse, men som tur var så hade jag bara kemi, och sen var det idrott. Jag bor ganska långt från skolan, men nära gympasalen, så efter gympan gick jag hem och åt och sen kom jag tillbaka till skolan med mina skåpnycklar :)
Igår hade jag ju studiedag. det var meningen att jag skulle lägga upp bilder på bloggen, men jag han faktiskt inte sitta vid datan nånting :P idag skulle jag lägga upp bilderna, men då funka det inte!
Igår inhandlade jag mig själv ett diadem (eller hur sjuttongubbar det stavas...), foundationsvampar och en ring. Jag är riktigt nöjd med mina köp, och bilder kommer så snart som möjligt! ;)
Nu har jag varit och köpt nudlar, mjölk, skorpor, bröd och nån mix. Det gick ytterst illa, och fråga mig inte varför :P
Ja, ni... Jag längtar jättemycket till vecka 44!!!! Jag håller på att dö som jag längtar! Inte bokstavligen då, men...
Jag hoppas verkligen också att vi kan vara i Småland på jullovet också. men jag vet faktiskt inte, för egentligen var det tänkt att jag, pappa och min kompis skulle åka upp till mormor och morfars vinterstuga i Hede, men vi får se hur det blir :P
Nu ska jag skynda mig lite, så att jag kanske hinner spela sims. Hejdå!
Veronica

Friendsutbildning

Hej! Nu är jag hemma från skolan sen en stund. Idag hade jag en halv dags friendsutbildning. Det var roligt, men man blev ju lite trött av att bara sitta still hela tiden! Sen fick vi fika, och jag tog en hård nektarin :P Så har jag varit och pantat när jag kommit hem, och ja, nu sitter jag vid datan!
Hallå, vi ska till Småland v. 44 (höstlov), och då får jag träffa kompisarna och ha haloweenfest där!:D
Ser fram emot en skräckis ikväll, och att eventuellt sova över på studiedagen imorgon!
Nu lyssnar jag på White Rider med All of us och Samu Haber.
Nu ska jag... hm, gratta Paul som fyllde 21 igår! :D
Veronica

Godmorgon!

Godmorgon alla bloggläsare! Eller kanske snarare god förmiddag... Nu har jag ätit och badat, så jag tänkte bara uppdatera bloggen lite och så :)
Jag kom på att vi läste en artikel om giftiga jeans i tidningen igår. Det var bland annat Cheap Monday som var med i tidningen, och jag råkar faktiskt ha fått ett par nu i sommar :O Det stog att det innehöll något giftigt som man kunde få klåda och brännskador av! :O Nåväl, jag har iaf inte märkt av något sånt konstigt :P
Idag ska jag sticka lite mera på mössan, och senare ska jag hem. Det ska bli ganska tråkigt att komma hem, förutom att man får träffa Elliot såklart! <33
Snart kommer pappa och hans tjej hit. Han opererade sin näsa i onsdags, och jag hoppas att det inte ser obehagligt ut!
Just nu har jag lite svårt för att lägga upp bilder på bloggen, så det är tur att Molly inte har det! Men jag tror att det kommer bilder på tisdag!
P.S Imorgon har jag utbildning i Friends, så önska mig lycka till!
Veronica


Trött <3

Hej jag är väldigt trött efter dagen,jag har varit på dop. Hon som döptes heter Vilma. Jag har tittat på kändisdjugeln, ett bra program men det känns lite fejk. Jag menar ofta dom bygger broar i djugeln på några dagar, dom är inte direkt miljö förstörare =) Jag tycker ändå det är ett helt okej program. Jag drog fram min gitarr för att spela lite. Jag kan inte fixa strängarna så den låter ganska konsigt. Jag kom nästan inte ihåg några ackord! Jag ska sova nu jag ser ju trött ut på bilden! puss,from your Molly<33 =)


Farmor och farfar :)

Hejhej igen! Nu är jag hemma hos farmor och farfar. Det har varit en bra dag. Jag träffade min kusin Erik som jag BOKSTAVLIGEN inte har träffat på åratal, så honom var det jättekul att träffa honom igen! Vi brukade alltid leka när vi var små, för han är lika gammal som jag :)
Utöver att ha varit med Erik så har jag faktiskt stickat hela dan typ :P På tåget provstickade jag, och nu när jag är klar med det har jag börjat med en mössa :)
Mellan jag skriver på bloggen har jag också kollat på kändisljungeln, och jag förstår inte hur folk kan vara med i det! Dom gör ju så sjukt äckliga saker, och BLÄ!
Tro det eller ej, men utan att jag behövde säga till Molly så skrev hon ett inlägg på bloggen, och jag hoppas att hon kommer att fortsätta med det! På tal om Molly har jag inte träffat henne på jättelänge! Faktiskt inte på över 2 månader! Sen vi var i Småland! Och på tal om Småland så längtar jag dit! Jag vill tillbringa höstlovet och vinterlovet där. På hörstlovet kommer vi i så fall ha en halloween fest och så :) Och på vintern brukar det komma jättemycket snö, så då kan man åka skidor i backen! Och så klart ta bilder. Men jag tror att vi ska ta höstbilder till en ny bloggdesign när löven börjat gulna :D Och sen kan man ta kort i snön, och det kommer nog bli jättebra, tror jag! Nu ska jag fortsätta att kolla på kändisljungeln, men jag skriver mer på bloggen imorgon!
Veronica


Sova...?

Hejehej :D Nu sover typ alla i huset, (utom Becca), och jag antar att jag också får ta och försöka, fast att jag inte är trött... En hel vecka har hått och ÄNTLIGEN är det helg igen :D Imorgon ska jag sova hos farmor och farfar, och det ska bli jättekul :) Ja, tro det eller ej, men jag har faktiskt lärt mig att sticka! Jag är överlycklig, och idag köpte jag nya garner att sticka med (ja, jag inser hur fjantigt det låter!). Det kommer nog bilder på det sen :)
Veronica

Kakor

Hejhej! Igår sålde jag och min kompis kakor, och vi sålde faktiskt 15 kartonger! Jag är faktiskt stolt :P
Idag var jag i skolan, vilket var JÄTTEtråkigt, och sen var jag hos Nelly :) Hennes katter var ingenstans :O Eller jo, nånståns, menmen... :P
Ja, nu har jag kollat på idol. Jag tycker att iår verkar vara ett ganska bra år, så det är ju kul :)
Nu ska jag borsta tänderna, men jag bloggar förmodligen mer imorgon :)
Veronica

Hej bloggen<3

Hej jag har några korta kommentarer. Nr.1:  Vem du en är så vill jag inte att du skriver taskiga kommentarer om Veronica!  Du/ni har ingen andledning att tycka att hon är töntig, jag kanske är mindre en dig/er men jag tycker att ni är töntiga som läser vår blogg och skriver dumma kommentarer om ni inte tycker att den är bra, läs den inte! Jag har rätt att tycka att ni är töntiga för det är ni men Veronica är inte töntig! Nr.2: Här kommer några bilder på mig och Moa.

Vi är roliga (= Ses snart er Molly<33

Bloggen!

Hejhej alla! Nu har jag varit borta från bloggen ett tag, men nu är jag tillbaka igen! Nyu kommer det dom där bilderna på smycken, som jag tog förut :)


Ja, det där är inte allt. Jag GILLAR smycken :D Det där halsbandet köpte jag i somras :D

När jag kom hem fixade jag naglarna, vilket behövdes!

Nagellacket hade jag från 11 juni till 16 augusti, haha :P

Nu ska jag gå och handla lite, men jag bloggar imorgon!
Veronica

Förkyld...

Hejhej! Igår bloggade jag inget, men som ni ser gör jag det nu ;) Jag ska också få Molly att blogga mera :)
Igår tog jag lite bilder till bloggen, och dom kommer nog att dyka upp snart :)
Jag blev förkyld (Becca smittade mig) i lördags, och jag är det fortfarande... Jag har inte haft feber, och jag har inte ont i halsen längre, men jag måste snyta mig 24-7...
Nu är jag alltså hemma från skolan (slutade 20 i 4 idag), och nu har Becca och Jessie bestämt sig för att jag ska diska, och faktiskt har jag inte gjort dret på länge, så jag tycker att det är mer än rättvist, även om jag inte vill ;)
Jag och Greta ska börja på min gamla kör tillsammans, och det kommer att bli jättekul! :D
Ja, det är nog bäst att jag går diskar, och sen ska jag diska.
P.s. Nu hälsar jag till Anna i Grekland!!!!
Veronica

RSS 2.0