Heej!

Förlåt jag vet det var länge sen jag skrev... Jag glömde bort lösenordet. Nu när jag kommer ihåg lösenordet hade jag tänkt skriva lite om lägret jag och min kompis Moa var på. Vi bodde i ett stort tält vi var typ 16 personer i samma tält. Sen så körde vi olika lekar som tillexempel: Brännboll,spökboll. På kvällen gick vi spökrunda. Det var faktist  ganska läskigt! Läskigast var nog en tjej som var hängd i ett träd. Jag kastade stenar på henne så att alla skulle fatta att hon var en docka. Sen nästa dag var det en ledare som sa att någon hade kastat stenar på henne. Det var lite pinsamt när jag fick höra det. Dagen efter det alltså Lördagen så gick man en mil. Det var kul! Min grupp var den ända gruppen som klarade slangbellan. Sista dagen när resultaten skulle komma var det pirrigt! Vi var ju två lag som tävlade, jag var i lag Nord. Det andra laget hette Syd.Syd vann med fyra poäng :( Men min grupp var bäst på en tipsrunda vi hade kört och på dragkampen :D Sen åkte jag hem till mamma och sov!

Lulu Lamotte

Hej igen! Igår kom Nelly hit. Hon hade med sig sitt Sims, så vi spelade lite. Gubbarna är skitsnygga! Idag var jag lite småirriterad på henne, menmen.
Imorgon är det den allra sista dagen man kan kalla allt ''klass''. För sen är vi ju inte det längre. Det kommer nog att vara ganska jobbigt att behöva lämna kompisarna, men tyvärr är ju det sånt som man bara måste stå ut med!
Jag ser i alla fram emot ett långt och härligt sommarlov. Jag kommer att bada och sola mycket och vara mycket med kompisarna. Och så kanske bli liiite smalare, så att jag kan pierca mig i magen. Alltså, jag är inte fet, men inte ett skellet heller ;)
Nu är Lulu här. Hon heter inte Lamotte i efternamn, men jag kallar henne Lulu Lamotte iaf ;)
Idag kommer mamma, Elliot och Jessica hem från Småland. Mamma och Elliot ska bara stanna över helgen, för sen ska jag åka ner med dom igen. Jag ser VERKLIGEN fram emot det, men jag hoppas på mera sol den här sommaren. Fast man vet ju aldrig, medans de var nere och det var regn och kallt alla dagar så var det soligt och varmt där.
Nu är det ju faktiskt såhär att Lollo och jag HAR något bättre för oss att göra, så nu ska jag sluta skriva.
P.S. Imorgon blir det bildbloggande! :)
Veronica

Nellyrydh

Hej alla! Idag var det ännu en trist dag i skolan. Vi städade igenom alla lådor och pärmar, skurade och skrubbade. Ja, jag sa ju att det var tråkigt!
Igår var jag ju hemma helt själv, men idag kommer Nelly komma hit runt 19-tiden. Jag kallar henne Nellyrydh, men så heter hon alltså inte! Vi kommer nog inte vara uppe så fasligt sent, med tanke på att det är skola imorgon också. Vi kommer nog handla fika till morgondagen, äta lite, och kanske kolla på en film eller så :) Nelly har fått Sims 3, vilket jag är EXTREMT avundsjuk på! Jag får väl komma till henne och spela det någon gång ;)
Imorgon är det skola igen, men då ska vi förmodligen bara kolla på en film eller så. Vi slutar ett. Filmen blir nog twilight :(
Imorgon kommer Jessica, mamma och Elliot hem igen. Jag har verkligen saknat den lilla skitungen!
I helgen var Molly och hennes kompis på ett läger. Tänk er...man är i skogen, man får göra massor av tävlingar, är ute och lär sig att skjuta och går på långa vandringar. Visst låter det härligt? Nä, jag tänkte väl det. Och det var just därför som jag inte följde med!
Nu ska jag göra något vettigt istället
Veronica

Tråkig dag of 2009

Ja, det har det verkligen varit! Min fröken sa till oss att vi skulle sluta efter brännbollen på morgonen, men sen ändrade hon sig och talade inte om det för mig. Är  inte det fult?!
Igår när jag skulle sova kom Ssk till mig och han var sååå söt! Han sov bakom mig med sina armar över min hals. Han är så söt, och det är verkligen skönt att ha honom där när man ska sova, som en liten teddybjörn!
Jag grävde bland lite bilder här på datorn, och då fick jag fram den här på Paul och mig för några veckor sedan. Vi och Rebecca skulle kolla på Coraline i 3D, och den var jättebra! Nu har dom åkt till Ecuador. det kommer att kännas tomt. På söndag/måndag ska ju jag till Småland också, så det kommer nog ta ett ganska långt tag innan jag träffar dom igen.



Idag hade vi ju bränboll. Som tur var behövde jag inte vara med, så det var jag ju inte. Det var ju bra, för jag hade säkert bara gjort så att vi förlorade. Är det övertygelse nog att jag suger? :P
Den här veckan är det ju bara jag och min låtsaspappa hemma, och han jobbar typ helatiden, så jag får vara själv hemma. Fast det går bra. Jag diskar, lagar mat, sorterar tvätt, städar och diskar i takt :P Ja, det är ju inte så där jättemycket mer som behövs :P Idag ska jag äta spaghetti och köttfärssås :)
Jag hittar ingen kamera, så jag kan tyvärr inte lägga upp bilder på klänningen ännu. Men det kan jag ju göra när mamma kommit hem, sådär på torsdag eller fredag.
Badet imorgon blev inställt, för det ska bli 10 grader och regn :S Vi ska typ kolla på film imorgon.
Nej, nu ska jag nog gå och laga mat
Veronica

Grönalund

Igår sov jag över hos min mormor. Jag sov riktigt gott tills en idiot busringde mig klockan 02:50. Ucsh! Man blir så fruktansvärt arg! I alla fall. Vi hade sovmorgon, och då smsade min kompis mig tidigt. Då kunde jag inte heller somna om! Eller, jo, jag kunde, men det var svårt. Efter matteprovet i skolan åkte vi till Grönan. Iår övervann jag mina rädslor och åkte Extreme, frittfall tilt och Insane. Ja, insane. Den var helt...INSANE! Fram, hit, dit, upp, tillbaka, ner. Oh, det var det bästa jag någonsin gjort! Ser det inte kul ut?



Extreme och tilt kändes osäkra att åka i, framför allt extreme.
Idag var det andra gången på en vecka som jag har fått skit från en fiskmås i håret. Idag var det inte så mycket och jag klarade mig undan utan att skrika. Det var i kön till Extreme, så Malin fick springa iväg och hämta vatten och papper. Jag åkte grejor med Nelly, Natalie, Malin, min moster ( :) ). Ja, typ dom. Jag hade den bästa dagen någonsin!
Mina skor börjar gå sönder -.- Klacken spricker, band lossnar, klacken blir nertrimmad av allt springande och nu är det gummi under skon (på sina ställen). Men jag tror att jag klarar mig till nästa år.
När jag kom hem från grönan mötte jag min låtsaspappa. Vi gick och köpte indisk mat, vilket var grymt gott!
Nu börjar det närma sig läggdags. Vill bara påminna alla om att önska mig lycka till imorgon på brännbollen mot lärarna. Vi får hoppas att eleverna vinner!
Godnatt!
Veronica

I'm so exited!

And I just an't hide it! :P Igår köpte ju jag en klänning till avslutningen. Wow, den är verkligen skitfin!  Jag prövade den efteråt och den satt finfint! Jag märkte däremot att tyllen längst ner hade små hål på sig :/ Men det gör ju inte så mycket egentligen, för om den går sönder är det ju bara att ta bort den. På tisdag lär jag nog kunna ta lite kort på den och lägga ut dom på bloggen. Mina nya smycken också. I fredags gick jag till Ur Och Penn och köpte en plastring med som små runda grejer i. Om jag ska vara ärlig så såg det faktiskt lite ut som knarktabletter :P I alla fall. Den var på rea: 29:- Den hade kostat 59:- . Den är också cool. Vi får se om jag köper nya skor till avslutningen också, eller om jag bara har på mig mina vanliga skor.
Igår åkte jag tillbaka till tivolit och åkte två karuseller och åt sockervadd. Jag åkte en sån där låtsasbergochdalbana med min faster. Man sitter i en grej som ser ut som en tub och kollar på en skärm medans det rör sig. Hoppas att ni fattar mitt dåliga berochdalbaneförklarande :P Det var en väldigt hoppig bergochdalbana :P
Nu är min kusin här. Han har fyllt 13, haha jag är äldre än han :P Han hade inte förändrats så där jättemycket på utseendet. Det tycker jag är skönt, för det är ju så himla jobbigt när folk gör det!
Jag känner ingen utom dom som går i min skola som slutar på fredag :P Men det här kommer i alla fall att vara en väldigt enkel vecka.
Imorgon: Grönalund och matteprov
Tisdag: Brännboll
Onsdag: Bada
Torsdag: Städa
Fredag: (äntligen) skolavslutning!
Yes... Imorgon har vi sovmorgon i 45 minuter, och för att verkligen pressa ur saften ur apelsinen ska jag passa på att ta mig själv en lång sovmorgon genom att sova hos mormor ikväll, hon bor nämligen närmare solan än jag gör.
Skulle vilja blogga mera, men då blir det ju så långtråkigt att läsa. Ska kolla på Fokis blogg istället :P
Veronica

Sommar :S

Hej alla! Nu är det sommar, men det märks ju knappast på vädret. Idag har det regnat och varit kallt hela dagen. Det kommer att regna imorgon också.
 Malin kunde inte komma på Gnestadagen idag, men jag gick med Lollo i alla fall. Jag stog i flera minuter och väntade på bussen, men den kom aldrig, så då började jag gå istället. Sen när jag nästan var framme märkte jag att tåget skulle gå om en minut, så jag började springa istället. Jag sprang så att jag nästan tappade andan. När jag kom fram till centrum hade tåget redan gått, så jag hoppade på tåget mot Stockholm istället. På nästa station fick jag springa till den andra perrongen och...ja, jag hann med tåget!
Jag köpte en donut, läsk, brända mandlar, en jättefin skolavslutningsklänning, en ring, ett par äkta silver örhängen (tål inte nickel) och åkte en karusell. Lollo köpte läsk, brända mandlar, ett armband, en donut, en söt klänning och åkte karusell med mig. Jag hoppades att hon också hade roligt, för det hade jag!
Nu ska jag sova hos farmor och farfar. Vi har just ätit och pappa och hans systrer Lotta är också här. Lotta ska sova här :) Hon är min gudmor.
Klänningen jag köpte kostade egentligen 600:- men var redsatt till 300:- . Jag tror att det kan ha berott på att tyllen är sönder. Om den går sönder mer gör det ju inte så mycket, för den är det ju bara att ta bort sen!
Jag och farfar kanske ska åka ned till tivoli-delen sen. Då kan jag åka något. Hoppas det :)
I övermorgon är det måndag, och det har slagit både mig och Lollo att vi aldrig någonsin har sett fram emot måndagen förrän nu. Vi ska ju till '' grönan '' ! Wow, jag kommer verkligen att ha ''The thime of my life''!
Jut nu på '' Little wonders '' med Rob Thomas. Den, '' Her diamonds '' och '' Lonley '' är mina favoritlåtar med honom. Just nu är han alltså min idol!
Nu ska jag fixa lite i mina gamla inlägg, men jag skriver väl imorgon
Veronica 

Hejdå 6B...

Imorse fick vi reda på  vilka mentorer och klasskompisar vi kommer att få i sjuan. Jag blev ganska nöjd med klassen, för det är inte så många jag hatar. Men mina kompisar är dom jag inte umgås med på fritiden. Jag har varit med båda sammanlagt 4 gånger på 1.5 år... Så det är ju fett synd att jag inte kom med Lollo, Linn och Nelly... Jag kom inte i samma klass som min kusin, men i samma klass som en kille från min gamla klass och min kompis. Jag fick inte dom mentorerna jag ville ha heller.... Kommer alltså att sakna klassen. men jag kommer i alla fall att ha lite kul med den innan jag slutar. På måndag ska vi åka till Grönalund. Törs jag åka Insane? Måste nog det.
Jag ska på marknaden med Lollo och Malin tror jag :) Kommer bli kul! Jag och Lollo kanske ska sova hos farmor och farfar då. Hoppas det. ja, har tagit kort på grejerna jag köpte på Kreta. Så här är dom :)



Min snygga Paulis-Frankis


Plockade stenarna och glaset på en strand på Kreta. Visst vart det snyggt?


Köpte det här i Platanias och Chania.


Köpte en kattmagnet.


Flipflopsen är redan skitiga ;)

Ska städa
Veronica

Hemma :( ?

Hej alla! Nu är jag hemma i Sverige igen! ska man vara glad eller ledsen? Visst, jätteskönt med värmen, maten, närheten till havet, affärerna, poolerna, ja, allt egentligen. Fast jag brände mig och Elliot var verkligen hemsk på middagarna! Så ja, jag vet ju inte om jag ska vara glad eller ledsen ;) Det är mindre än 2 veckor kvar till skolavslutningen också! Det känns bara sååå skönt! vi har ingen dator i sommarhuset, men jag ska ju hem lite och då får jag ju blogga ;)
När jag var på Kreta åt jag frukost och middagsbuffé, åkte till två städer och ''shoppade'' (inte alls mycket), badade i havet och poolen, plockade stenar, kollade på shower och solade (såklart). Ja, så gick dagarna... Jag träffade en tjej också. Hon hette Sofia och var en Norsk 12-åring ;) Jag gav henne min msn :) Lite bilder från Kreta :)


När vi åkte in till ''staden'' tog vi en drink. Min var den godaste jag smakat :) San Fransiscon på hotellet var jätteäcklig ;)



En av dom där var våra balkonger, och dom hade jättefin utsikt över alla rosor :)



En nyvaken Elliot



Jag och Elliot första dagen :P






Just här var det j inte bamsevågor, men dom kom sen :) Haha, mina armar ser jätteknäppa ut!


Imorgon är det skola igen (tyvärr). Vi kommer att få reda på hur klasserna blir i sjuan och vilka mentorer vi kommer att få. Jag är redan säker på att jag kommer att bli skitsur.
När jag var på Kreta var det ju Robinson final, och jag är JÄTTESUR för att Ellinor vann. Hon förtänar det verkligen INTE! Jag missade Desperate Housewives också, så det måste jag ta igen  ;)
lördag är det ''marknad'' och jag kanske ska gå med min kompis. Vi får väl se ;)
Nu måste jag gå, men jag bloggar mera imorgon!  :
Veronica

RSS 2.0