Sova hos syskonen :)

Hellu! Igår när jag var med Alicia på Torpa och badade brände jag mig rejält... Annars var det skönt och mysigt :) Nä vi kom hem åt vi middag och sen gick vi och köpte glass :D
Om typ 10 minuter ska pappa hämta mig. Eftersom jag åker till Småland på fredag ska vi äta så jag hinner träffa honom lite ;) Och sen (eftersom han jobbar tidigt imorgon) ska han skjutsa mig till mina småsystrar så ska jag sova där. Jag vet inte riktigt hur jag ska komma hem imorgon än, för dom bor i Gnesta... Men det löser sig :)
IMorgon ska jag, Lollo, Alicia och kanske Linn gå på stan ett tag, och sen ska Alicia hem till mig. ;)

Veronica

Stranden!

Igår kom jag hem från Småland. När vi var där så fixade vi typ lite i huset, och jag hann dessutom träffa min kompis Maja och bada med henne på stranden!
Idag ska Alicia sova hos mig. De andra i familjen ska till stranden, men vi får inte plats i bilen, så vi har bestämt oss för att vi ska åka till en annan strand :) Just nu så sitter jag bara och väntar på att lilla Alicia ska bli klar :P <3
När jag kom till Alicia så kom hennes hund fram och skällde. Hon bet mig två gånger, haha, men bara på skojj ^^
Nu måste jag sluta, men ha en bra dag i solen! :)

Veronica

Midsommar

Hej alla! Vill bara börja med att hälsa alla en riktigt glad midsommar! :D Jag var hos min moster ett tag. Vi åt tårta och jordgubbar och badade i poolen. Sen när vi var hemma åt vi bakpotatis :)
Jag var ju på sjukhuset förut. De visste inte om jag hade halsfluss, de skicka iväg prov, så jag får svar snart. Imorse vaknade jag dessutom med ögoninflammation! :/
Nu kommer jag förmodligen inte blogga förren tisdag, åker till småland imorgon tills måndag :)

Veronica

Sjukan... :/

Fy. Mormor hämtar mig 5 i 11 så ska jag till sjukhuset och kolla halsen. Jag kommer säkert hosa på läkarn eller nåt. Vad hemskt. Fy.

Veronica

Snart så...

Nu har jag varit sjuk sen i lördags, men jag MÅSTE bli bättre tills helgen! På fredag är det ju midsomnmarafton. Då ska jag vara hemma med mamma och typ äta bakpotatis och så (ingen gillar ju midsommarmat ändå). Och på lördag har vi hyrt rum i Småland (där vi har sommarhuset). Vi ska stanna där en natt bara så vi kan klippa gräset och så. Vi kan tyvärr inte flytta in i själva huset än :/ De håller fortfarande på att arbeta där (efter vattenskadan i huset). Men nästa fredag, den 2 juli, då kan vi åka dit! Så det ska vi göra, och vi kommer dessutom få dit våra nya soffor samma dag! De gamla sofforna kommer jag få ha i uthuset :)


Det här är Elliot förra året i Snåland <3

Det är varmt och långtråkigt här, så jag längtar verkligen tills jag har något att göra och en pool att bada i! :)

Längtar gör nog också Elliot, efter kossorna ^^

Det här är också en bild från förra året. Jag tycker den var så himla söt, så jag var bara tvungen att lägga upp den!

Om jag inte är bättre tills imorgon ska vi åka till läkaren. Fy... :(

Veronica

Sommarlov!!

Förutom att bölat har jag i helgen hittat på lite olika saker! I fredags hade jag ju skolavslutning, och sen hämtade pappa mig efter jobbet. Vi åkte och sov hos Anna-Karin i hela helgen.
I lördags var vi lite på Trosa marknad, men sen började det regna, så vi gick hem igen. Joel fyllde 3 år, så vi åt tårta. Sen bakade vi chokladbollar och bröd, och Anna-Karin gjorde en till tårta!
Igår var vi hemma hos Anna-Karins pappa och firade Alexs och Joels födelsedagar (Alex fyller 5 idag!). Sen åkte jag hem till farmor och farfar och sov där :)
Just nu sitter jag och lyssnar på Jon Lilygreen (<3<3). Sen ska Alicia och Greta komma hem till mig och sova! :D

Veronica


MORR!!

Imorgon, 20:00 kommer Paolo Nutini att spela i Göteborg. En spelning jag inte kommer kunna gå på bara för att jag inte är arton!!!
YTTERST ORÄTTVIST!

Så istället för att få gå på spelningen kommer jag få vara hemma med pappa och böla hela helgen! Hm.
Jag känner att jag inte är på humör för att blogga längre, hejdå :(

Veronica

En hälsning!

Hej Sofia! Jag ska säga till dig att jag tycker att det är lite läskigt att du vet att jag har en blogg, men kul att du läser den :D
Jag fick en chock när jag fick reda på att SO:provet var muntligt, men som tur var uppnådde jag målen! :D
Idag var jag och åt med Becka och Jamie på Subway. Jag åt en tonfiskmacka, den var verkligen jättegod! Sen handlade vi lite, och nu är jag alltså hemma :)
Fast nu ska jag typ gå med återvinningen och köpa pommes... :/
Vi hörs :D

Veronica

So prov

Hallå, hallå!  Idag var det musikprov i skolan. Det var jättelätt, så det var ju bra :) Och imorgon har vi SO prov, och jag är rädd att det kommer gå lite mindre bra... :(
PÅ LÖRDAG! Är det Gnestadagen igen! Jag och Lollo ska dit, och sen ska vi sova hos min farmor oh farfar. Det kommer bli helt grymt kul! :D <3
Nu måste jag faktiskt borsta tänderna och plugga mer, om jag vill klara provet imorgon...

Veronica

RSS 2.0