Snart så!

Nu sitter jag här, vid datan igen. Idag var jag hemma hos Alicia och myste :D Vi desikerade (...?) bläckfiskar idag på biologin, det var helt stört äckligt!
Snart så, imorgon blir det helg! Det var meningen att jag och min moster Anna skulle gå på bio, men det går inte, så istället ska jag komma hem till henne och sova där och äta flygande jacob. Mums!
Vi skulle haft So prov imorgon. Det finns inte en chans att jag hade hunnit klart med allt! Men jag har tur, det är uppflyttat till onsdag eftersom vi har temadag imorgon :) Ska plugga typ hela helgen ;)
Ser fram emot helg och att äntligen få sova ut! Nu ska jag kolla lite på datan, sen sova ;P
Veronica

Ben & Jerrys :)

Tudilueh! Nu sitter jag här hemma med Alicia, vi ska äta ben & jerrys cookie dough sen ^^ Åt det igår och i förrigår åt jag fairly nuts. Var hos pappa i helgen så var vi ut till Tystberga lite ;) Idag på hemkunsdkapen åt vi oxfilé och potatisgratäng med vitlökssmör, mums! ^^
Nu bara en snabb liten bild från förut ;)
Nu ska jag sååsa ^^<3

Kryssning

I torsdags var jag, Molly, Elliot, Jamie och Becky på kryssning :D Vi åkte Viking Line Amorella och hade minst sagt kul :D Jag och Molly spelade ett Shrek Flipper helatiden, haha det var jättekul :D Så spelade vi airhockey och nåt annat ;) Det är nog bäst att jag inte berättar vad mer som hände, så att ingen blir ledsen, hahah.
Elliot träffade byggare Bob och kramade honom, så sött ^^<3
Becky har alla bilder och har inte lagt ut några än, men istället ska jag ta och lägga ut lite bilder sen i måndags när vi var i Stockholm :D
Soklad, jajamensan <3
Elin, Greta o jag :D <3
Hittade en bild på det där Shrek Flippret vi spelade, så jag var tvungen att lägga upp den också :D
Veronica

En dag i stan :)

Kom på att jlöme bort bloggen :O
Men idag har jag vart med Alicia, Elin och Greta i Stockholm :D Vi åt på Taco Bar och gick runt och hade allmänt kul :D När vi skulle till Söder missade Elin och Greta tåget, hahah, så jag och Alicia fick sitta och vänta på dom i en kvart XP Nu är jag hemma hos Becky. Ska sova här, så ska jag hem imorgon och då kommer Molly också (y)
Lägger upp bilder sen :D

Veronica

RSS 2.0