Ett år med Klas ♥

Jag är i skolan nu och hinner inte skriva så mycket för jag börjar om en kvart, men måste skriva att idag har jag och klas varit tillsammans i ett år ^^ (Höll på att skriva en kvart men så var det ju inte.) Det är helt sjukt vad tiden har gått snabbt även fast vi inte ses så mycket, men jag är glad ändå ^^ När jag var hos honom i helgen bakade vi tårta för att fira det men det blev lite seg eftersom vi inte hade en elvisp. Men det gör inget ^^ Vi hade inga presenter men nästa gång han kommer hit ska vi fira hans födelsedag som är den 16e oktober så då ska han få nåt fint istället ^^
 
DEN BLEV STOR. Har inte så mycket bilder så det får bli en (väldigt söt) från nyår. Men det visar bara att vi har mer intressanta saker att göra när vi är med varandra än att ta kort på oss själva ^^ ♥
 
Veronica

Dag 4

How tall are you?
163 </3

In da school. AGAIN
Luuhluuh? Känns som att det var ett tag sen jag bloggade senast. Min dator är cp och vill inte släppa in mig på den så den säger att jag har fel användarnamn eller lösen men det har jag inte </3 och för att ändra det måste jag ha en flyttbar disk E men vad tusan är det? Skulle ha besöksnäringsprov nu men läraren är hemma med sitt sjuka barn och nästa lektion börjar om en halvtimma så vi har rast nu istället!
 
Kände bara att jag var tvungen att lägga upp den här bilden som min mosters man lagt upp på facebook. Asså Danny är världens sötaste men han ser ju lite småkul ut här xD
 
Sitter i en av datasalarna med Jessica och några andra i klassen (y) Idag ska jag hämt Ellie Bellie Skrutton Button Boy på dagis, sen måste jag hämta mina tågbiljetter, städa och packa. Ska ju hem till Klas imorgon. Det är typ en marknad i Lindesberg så jag ska åka dit, men kommer inte vara där förrän halv nio på kvällen och jag kommer vara trrött som en mört så jag hoppas att han inte blir ledsen på mig xD nu ska jag väl kolla tumblr eller nåt och ha det lite kul. ADJÖKEN FRÖKENS!
 
Veronica

Här ska vi upp tidigt
Holaaaa! Det är lördagskväll, jag sitter ensam i vardagsrummet med min datorapparat och har inte ens nåt gott att äta </3 Jesso jobbar till nio och ska gå och köpa nåt gott men jag vet inte hur mycket jag kommer hinna njuta av det eftersom det är läggdags 10. Ska nämligen upp 5 imorgon eftersom jag börjar jobba halv sju. Ska bli skönt att åka hem till Klas på fredag efter att ha gått upp tidigt 26 dagar i rad.. Förresten har jag fått ett sånt där ärr i ansiktet som ser ut som en liten grop. Jag har alltid tyckt att såna är jätteäckliga och mår därför väldigt dåligt </3 Jag har inget spännande alls att skriva om så jag bestämmer mig för att istället ta farväl av er.
 
Farväl.
 
 

EGO's låt~

I'm done for today
Got nothing left to do
And I'll walk home soon
Under the winter moon
 
Did you see it?
The snow came today
And the snow is like knives in the air
It's leaving scars everywhere
I can't handle a broken heart
 
I should have made it stop
Stop right from the start
But now the cold in the air surrounds me
Yes, trappes me
 
Did you see it?
The snow came today
And the snow is like knives in the air
It's leaving scars eveywhere
Now I am at the door
 
I walk into this warm,
cozy home, but I'm cold
And what's there left to feel now,
when all the feelings are gone?
I guess you took them with you
As you left me alone
You may have left me broken
But I can't love you less

Dag 3

Jag har ju då tidigare gjort en massa blogginlägg med frågor som sen upphört för att blogg var majs och utkasten försvann efter typ en vecka. MEN med den nya blogg finns dom kvar föralltid så nu kan jag fortsätta svara på dom 8)
 
Ever had a terrible breakup?

Sannerligen inte 8)

cp skolan no. 1

Hatar skolan. På allvar. Mer en Pershagen. Blir på riktigt ledsen på Greta och alla barn som hävdar att dom inte saknar Pershagen </3 Skolan är ett sjukhus eller det känns som det i alla fall och vi har sämsta lärarna. Framför allt nu, har resmål och resvägar nu och har min mentor som lärare. Hon kan inte ens svenska och ger oss frågor till uppsatsen som hon inte ens själv kan svara på. Vill seriöst döda henne. Hon sa även igår att vi har prov i nåt nästa vecka som typ ingen ens vet vad det är för hon är sämst på att förklara saker </3
Hur som. Nog med det. Har dubbeltimme med den här majslektionen men har rast nu och sen spanska i två timmar. Kul. Nej. Ska dö. Hejdå.
 
Veronica

LE SAMMANFATTNINGEN

Hoppsan, såg nyss att jag inte hade bloggat på ett par dagar! Har helt enkelt inte haft tid 8) Är nu hur som helst i skolan nu. Har svenska men jag är klar med uppgiften så nu kan jag sitta och göra ingenting alls (eller ja, blogga) i 10 minuter innan vi har lunch 8) Igår slutade vi hjdgdslrsf sent så när jag kom hem bara städade jag lite och... ingenting! Fikade i skolan men nu mår jag dåligt för jag är en tjockis </3
 
Fin bild på våra muffins i Pershagenskolan.
 
I måndags gick jag till frisören lite spontant och klippte mig och färgade håret. Tänker dock inte berätta vilken färg än! Det tog typ två timmar och när jag var klar träffade jag min kära vän Gretolf som jag givetvis gick till nancy's med och åt smörgås xl. Yes. XL. Brukar äta medium med på xl får man smoothie istället för läsk och chokladhboll, så det känns bra! Dessutom älskar jag smoothie 8)
 
Oj, snygg gammal bild på gGreta från nian när vi var på Nancy's.
 
Igår var det föräldramöte på skolan och fadern kom. Modern var på idrott på min kära gamla Pershagenskolan med Elliot, är avundsjuk </3 Imorgon ska jag passa Elliot med Josefin och göra JETTEBRÅ mat! Det stod i entrén att vi inte har idrott den här veckan så jag är överklycklig 8D
 
 
Veronica

Skul skul typ

Guess what, jag har internet igen 8D Däför ska jag snabbt skriva innan jag ska gå och lägga mig igen! I onsdags var jag ute och motionerade och på vägen hem träffade jag min gamla svenska och engelska lärare Suzana <33 Pratade med henne och höll på att börja gråta lite, typ bästa läraren </3 
 
Igår var jag med Nelly och vi passade Elliot och åt fika. Vi hade det ytterst trevligt! Idag skulle jag motionera med deras klass men dom kom så sent till scaniasjön så jag hann bara hälsa på dom. Är avis på Nelly som går med Josefin, Nathalie och Sara från Pershagen </3 JAG VILL OCKSÅ! Nästa torsdag ska i alla fall Josefin komma hit så det ska bli kul! Idag hade jag bara spanska och nu ska jag sova för jag ska jobba hela helgen. ADJÖKEN!
 
Veronica

Nanananana

Hola meinen amigos! Idag var vi på en turistbyrå sista lektionen så vi fick sluta rätt tidigt eftersom vi inte hade idrott. Men vi måste ut och springa två gånger till onsdag nästa vecka, så jag kanske ska göra det idag och på fredag xD Efter skolan mötte jag mamma och Elliot som passade Nathan ^^ Vi var och åt världens godaste glass, sen var vi hemma hos Becky och jag sov (y) Det var skönt 8)
 
 
... Skulle skriva om nåt annat också men glömde helt bort vad det var e___e Får väl skriva det sen om jag kommer på 8) ADIOS!
 
Veronica

Nanananana

HOLA! Tänker snabbt konstatera att jag är svinigt trött (somnade på soffan när alla satt och åt, Ellie la mozzarella på mig) och att jag ska gå och lägga mig snart. Becky har tydligen lämnat in min internetsticka nu, så snart får jag tillbaka den och kan blogga varje dag 8D Idag serverade vi för första gången i skolan. Jag fick bara en ensam man, men vi är många i klassen och det var en del som fick stå hela lektionen utan att göra något alls. Träffade Greta efter skolan idag för vi var tydligen på samma tåg, så vi gick både till Nancy's och donken! Köpte även två nya piercingar ^^
 
Har tänkt att lägga upp den här bilden hur länge som helst nu, men den passar aldrig in med det jag skriver. Inte för att den gör det nu heller, men jag måste få bort den från datan xD Det är nämligen så att farfarn min samlar på tior och jag hittade dom här spargrisarna förra sommaren och gav till dom. Kom och tänka på det eftersom de sålde likadana när vi var på Locknevi marknad i somras. Men en dubbel uppsättning är onödigt!
 
Nu ska jag gå och lägga mig, så godnatt!
 
Veronica

Grönan, jobb och mer saftkalas

Hola! Igår var jag på Grönalund med fadern och hans familj. Var med Nellie hela dagen, det var trevligt. Men ville hem till Klas med förstås. Åkte typ allt utom frittfall och uppskjutet för Nellie ville inte. Måste säga att det roligaste av allt fortfarande är Pettson och Findus huset 8) När jag kom hem träffade jag Klas så åt vi onyttig mat och gick till Mikaela på kalas igen. Det var fler från klassen den gången så det var kul 8) Behövde dock gå hem rätt tidigt eftersom jag jobbade idag. Tänkte lägga lite bilder men jag tog inga och det är inget som har hamnat på  fb xD Så ni får lite snygga bilder som jag och Elliot tog!
 



Mumma! Blev lite ledsen idag för jag skulle jobba till 5 och Klas tåg skulle gå kvart i 6 så vi skulle inte hinna träffas. Men jag missade bussen så mamma kom och hämtade mig och körde mig till Syd så vi hann ses en liten stund ^^ Tycker synd om Klas, hans tåg var inställt så han fick ta ett annat tåg som dessutom var försenat, så nu har han missat tåget han skulle byta till. Hoppas det snart kommer ett till :/ Måste klippa naglarna och städa lite i mitt rum så nu är det hög tid att sluta blogga! Ha det bra alla barnen!
 
Veronica

RSS 2.0