Saftkalas

Hola! Har gjort mig redo för saftkalas med gamla klassen, nu väntar jag bara på Klas. Men jag tror att han snart är framme ^^ Idag har det varit en ganska trevlig dag i skolan, förutom att vi hade spanskadiagnos som gick som en majs :( Efter 4 år med högsta betyg skulle det vara ganska pinsamt att bli satt i gruppen spanska 2...
 

(Tänkte lägga upp en bild på mig nu men jag såg ut som en majskolv så det fick bli en gammal på mig och Malin.)
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, antar att jag har det bra i skolan men det finns en del lärare som jag inte tycker om 8) Har väl pratat mer eller mindre med de flesta i klassen och den är väl överlag ganska okej! Fast min gamla klass är fortfarande bättre, bara så ni vet.
 
Även jag har fått den nya bloggen nu, och jag måste säga att jag blir sjukt provocerad av att det ploppar upp "sparat" var femte sekund -.-' Så provocerad att jag slutar blogga nu! ADJÖKEN!

Veronica

Gymnasieskolan~

Nej men hejsan! Jag har inte bloggat på typ 20000 år men jag har ju då som sagt inget internet och Jesso får pms när jag sitter vid hennes data när hon är hemma.. Förhoppningsvis ser dock Becky detta och fixar mitt internet ^^ Är hemma hos Klas nu men ska hem idag :/ Igår var vi på Nora marken,typ en marknad XD Jag köpte en julklapp till Elliot och vi träffade Klas kompis som spelade bort typ massa pengar :)
Klas duschar nu sen ska vi väl göra nåt,så ska bara skriva om skolan lite snabbt om skolan. Går då hotell och turism på Stockholms Hotell och Restaurangskola. Det är trevligt, men lite nervös inför lektionerna som börjar imorgon. På serveringen måste vi ha korta naglar utan nagellack, vill dö :( Men det blir nog bra! Nu ska jag.. vänta på Klas! Tack och hej, leverpastej!

Veronica

Runda arbetarmän in da house

Trött som en åsna men var tvungen att släpa mig upp ur sängen för ett tag sen för jag inte kunde somna om. Byggfolket håller nämligen på i våran källare och det är så himla lyhört här att det låter som att nån står i ens rum och borrar </3 Har redan ont i huvudet och tycker synd om alla som måste vara hemma medan detta arbete pågår! Jag är lite ledsen för efter att jag sminkat mig kom jag på att jag behöver tvätta håret innan jag åker till landet :( Får väl tvätta det över badkaret eller nåt!
Oh yeah
Nu skall jag inte blogga mer för jag måste städa och så och har inte ens packa sen! Antar att jag åker ner till affären och sitter vid datan nån dag, så vi får se när det blir! Imorgon ska vi i alla fall till Astrid Lindgrens värld ^^
Veronica

Nya posters

Har egentligen inte så mycket att skriva om så jag skriver bara lite kort. Klas åkte hem idag och när han åkt såg jag att han målat mustascher på Louis och Harry på en av mina posters </3 Tur för honom att det fanns en baksida på den också så jag kunde vända på den :( Gick dock och tröstköpte två tidningar med posters i. Tyckte nämligen att det behövdes :)
Snyggaste brodern ♥
Igår var jag och Klas på bio på Heron City igen. Egentligen var det ganska oplanerat, men vi hade inte något bättre för oss precis ^^ Vi såg Spiderman! Den var faktiskt riktigt bra ^^ Nu ska jag laga mat till Jesso och imorgon åker jag till landet och stannar antagligen där tills skolan börjar så vi får väl se när jag bloggar igen! Adioss!!!!
Veronica

Med Klas

Vill börja med att säga hur mycket jag skäms över hur grovt lite jag bloggar. Är då med Klas nu så man vill ju ta vara på tiden! Han är dock just nu hos sin mormor och hjälper henne med hennes tv som hon inte förstår sig på, haha. Själv ska jag städa, så tänkte bara blogga supersnabbt först.
Jag och Klas åkte till landet med mormor i måndags och kom hem i onsdags. Själv ska jag dit nästa vecka med min moster och vara där tills mamma åker hem vecka 33. Sen börjar skolan! Är ganska nervös D: Men det blir nog bra. Klas åker hem på söndag också så nästa gång vi ses blir inte förrän skolan redan börjat :/ Jaja, nu ska jag städa mer, bloggar mer.. Någon gång i livet!
Veronica

RSS 2.0