Söndag :)

Hejhej! Nu har jag tis och möjlighet att blogga igen ;)
Igår var det verkligen en lång dag! Jag gick upp klockan halv sju, så hämtade Greta mig typ 10 över sju. Sen åkte vi till Stockholm och var där hela dagen. JOBBIGT! Walter Owens var med på konserten, och imorgon ska jag lägga upp bilder och kanske någon film på bloggen. Ja, jag är ju hemma hos min moster Anna ;)
Snart ska jag och Becka gå ut och ta lite kort, men först måste mitt hår torka, för jag har varit och ducshat för en stund sen.
Lyssnar på This Boy med James Morrison. Den är ju så FRUKTANSVÄRT SJUKT BRA!!! :D
Nu måste jag logga ut. ;)
Veronica

Helg :D

Idag var det ÄNTLIGEN fredag! Idag i skolan har det enda roliga varit bild, och där gjorde vi små gipsgubbar på fingrarna. Jag gör en orangutang och en punkrockare :)
Imorgon måste jag gå upp 06:15 som jag gör alla vardagar, för Greta och hennes mamma ska hämta mig 07:10 redan, för att skjutsa oss till Östertälje och åka till Stockholm. Men det ska ialla fall bli skönt att åka till Becka och Paul efter och mysa :D
Nu har jag faktiskt inte tid att skriva mera, för jag måste hitta kläder att ha på mig imorgon ;)
P.s. Bilder kommer på söndag!
Veronica

Gospel

Hej igen! Idag i skolan hade jag syslöjd och musik, och lite andra saker. men det var just syslöjd och musik som var roligt :)
Efter skolan gick jag och Greta hem till mormor för att skotta och ta in posten. Vi passade på att äta nudlar och proa en peruk :) Sen har jag varit på kören och kollat  på halv åtta hos mig, och om en liten, liten stund ska jag gå och kolla på robinson ;)
På lördag ska vi med kören till en gospelfestival i konserthuset i Stockholm, och det kommer bli roligt :) Dom flesta låtarna är faktiskt riktigt bra! :D
Jag tycker att det är konstigt att dom har gjort om när man precis loggar in på bloggen...
Nu MÅSTE jag dra!!
Veronica

Onsdag...

Hejhej! Idag på idrotten var jag sur och allt var jobbigt... Sen på lunchen skulle jag hem till mormor och äta nudlar och ta in posten. OCH DÅ!!!
1. Det är snöstorm!
2. Mamma har låst överlåset, så jag kom inte in!
Men som tur kunde jag gå hem till Becka ;) Då åt jag en nudel med biffsmak, och doppade håret där i, så jag luktar jättemycket! Mamma tycker att jag stinker, men jag tycker att det luktar ganska gott... ;)
Men jag tänkte att det alltid är lika mysigt med bilder på tramsiga Flanns! :D




Världens tuffaste man = Elliot!

Veronica

Kusinerna :)

Hejhej! Idag hade vi fysikprov i skolan och jag tror faktiskt att det gick ganska bra den här gången ;) Inte så svåra frågor :P Innan det hade vi friendsmöte, och ja, sen hände det inte så mycket idag :P
När jag kom hem åt jag lite mellis, och jag har varit med fyrka kassar återvinning.
IDAG ÄR EN TRÅKIG DAG :(
MEN! Om en stund kommer mina kusiner Tobias och Emelie hit, för vi ska passa dom lite, och det ska ju bli mysigt :D
Jaha... Nu ringde min moster och sa att det visst var en  annan dag dom skulle dit en annan dag. Men jaja, jag får väl försöka ha mys ändå :P Ska t.ex. kolla på halv åtta hos mig, och det är ju alltid lika trevligt! :D
Veronica


Fysikprov

Idag borde jag lagt upp bilder på bloggen, men jag hinner inte, för Jessica vill sova ;)
Ska i alla fall säga att idag var jag och Greta hemma hos mormor (hon är ju i Thiland) och pluggade till fysikprovet som är imorgon. Vi gjorde också matteläxan, men hann varken biologin eller engelskan, men dom är ju ändå tills onsdag ;)
JAG KOMMER HATA ONSDAG! JAG ÄR ÄCKLIGT ARG!!!! Bara för att Greta ska till Stockholm med franskan måste JAG vara busskortsansvarig!

Jag är arg, ledsen och besviken, och nu vill inte jag blogga mera, så det så!

Söndag.

Hej igen! Jag upptäckte just en sak, att jag hade skrivit på bloggen att jag skulle kolla på Robinson i fredags, men det är ju bara för att jag är van vid att det ska vara tv på både fredag och lördag, men nu när idol är slut är det ju inte det. Haha :P Men jag kollade i alla fall på Robinson igår ;) Sen igår var vi hos farmor och farfar och åt, och efter det åkte jag tåget hem ;)
Imorse sjöng jag och nu så sitter jag vid datorn ;) Inte mycket att prata om, egentligen :P
Imogon ska jag tyvär till skolan, men sen efter skolan ska jag och Greta hem  till mormor och plugga till fysikprovet som är på tisdag (  :(  ) Men visst ska det bli trevligt att vara med Greta :D Och vi ska äåta en nudel :)
Veronica

Fredag, not con nudel ;)

Idag hade vi spanskaglosor, och tro det eller ej, det gick riktigt bra! :D Vi hade bild också, och vi fortsatte med centralperspektiv :) Det är roligt!
Snart ska pappa komma och hämta mig, och ikväll är det Robinson, så då ska vi nog äta gurkstavar med dipp :) Hoppas det blir tacos ikväll, för jag är riktigt sugen!!
Jag måste hem redan imorgon, för på söndag på morgonen är det gudstjärst och då ska vi sjunga. Jag ska sjunga vers :) Det jobbiga är bara när man måste sitta och lyssna på allt det där Jesus-snacket. HAHA! :P
Veronica

TORSDAG con Nudel

Hej igen. Idag hade jag syslöjd, och det var helt fruktansvärt!! På lunchen var det fisk, så jag och Greta gick till gården och gjorde nudlar :D Vi ska köpa flera och ha i skåpet ;)
Nu är Rebecca hemma :) Det är mycket trevligt! Katten är också här, och han ä mysig som en mjuk matta!!! :) <3
Idag efter kören ska jag och mamma göra varm choklad. MUMSIGT!
Jag, Lollo, Linn och Greta ska göra en film tillsamans, och det ska bli skojj ;)
Nu har jag inte tid med det här längre :P
Veronica

Onsdag con Nudel

Hejhej! Idag var det onsdag (till er som är yra i bollen). Jag glömde mina gympakläder, så jag gick hem till Malin och åt en nudel :) Och vi drack te. Det var ASGOTT! Precis lagom med mjölk, och precis lagom med socker!! :D Så hade vi språk, engelska och fysik. Min väska gick sönder idag :(
För att vara ärlig har jag faktiskt inte så mycket att skriva om... ;)
Veronica

Decora...?

Hejhej! Jag och Molly skulle ju ta Decora foton, men jag skulle nog inte kalla det decora... Kanske snarare ''freaket försöker vara något hon inte är; decora'' ? :P I alla fall, jag tänkte att vi ändå skulle lägga upp bilderna ;)






Den enda som jag tycker är ok...  :P Haha ;)


Paparazzi ;)


Mollans idé med hårspännerna där ;)






Bilden som var i princip omöjlig att få till! Kolla in sminket :)


HAHAHA! Molly såg helkansi ut :O :D

Vilka störda männsikor vi är! Haha :P
Veronica

..

Har typ inget att skriva om. Jag är ju bara så arg och trött idag...
1. Molly kommer inte idag, men imorgon
2. Ungen är skitjobbig!
3. Jag stängde inte mitt lås ordentligt, så någon tog det. Men som tur hade den bara satt det på ett annat skåp...
4. Är skittrött, och måste ändå gå med återvinningen.
5.                                                                             Veronica

Helg snart :D

Hallå... Idag började min dag inte särskilt fantastiskt, för den började nämligen med att jag försov mig 45 minuter! Men jag klarade det i alla fall :)
I skolan idag har vi haft matte, engelska, slöjd, mentorstid och musik.
Det var meningen att jag skulle redovisa min lappteknik idag, men mamma hade städat undan den med julpyntet, så jag får redovisa nästa vecka istället ;) Så idag började jag virka ett aphuvud som jag ska ge till Elliot sen när han fyller år ;)
Idag skulle jag lägga upp bilder på landet, men hittade ingen sladd, så jag gör det en annan dag :P

Morden i Midsomer

Idag hände något hemskt. Vi skulle ju åka pulka idag, men vi kunde inte det, för våran idrottslära var tvungen att åka iväg, för Lisa i klassen som åkte pulka innan oss bröt handleden! :O Det är ju hemskt! Jag hoppas verkligen att hon blir bra snart!!!! :(
Nu lyssnar jag på Hello Helicopter med Motion city soudtrack. Den är bra ;)
När jag kom hem så kollade jag på tv, åt och spelade kort med min  lilla mamma ;) Och så nu skriver jag ett litet blogginlägg innan jag ska kolla på det sista avsnittet av Morden i Midsomer.
Ska borsta tänderna nu. Hejdå :)
Veronica

Skola...

Hallå, hallå! Skulle bara skriva ett snabbt litet inlägg innan jag använder nattkräm och borstar tänder ;)
Idag började skola igen, och om jag får säga det själv var det fruktansvärt! Jag åt ingen lunch heller, för det var någon skitskum soppa och sen var det järpar med sås och potatis. Det brukar vara o, så jag skulle ta lite, men då såg jag hur en spindel kröp runt bredvid potatis!!! Blä! Och inga nudlar hade jag med mig heller :'( Och dom där dumma hr tagit bort filen (!) så ja, jag åt knäckebröd till luch idag ;)
Hemma så gjorde jag rudlar, men det var inte gott.
1. Sönderkokade...
2. Kryddan var allderles för svag, så det makade vatten och sönderkokat.
BLÄ!
Hehe, men till middag bakade vi pizza :) Jag har mest såsat idag :P
Men imorgon har vi idrott i skolan och vi ska åka pulka. Fett kul ju! fast jag kommer åka sopsäck ;)
Nu kan jag tyvärr inte blogga mera, men jag ska i alla fall ta och passa på att säga att Molly kommer hit i helgen, och då kommer månandens outfit komma ut på bloggen, och kanske något extra! :)
Veronica

CHOCK!

Nejmen hej på er! Vet att det var ett tag sen nu... Jag hade tänkt att lägga upp lite vinterbilder på landet, men dom är på min mobil och jag kan inte hitta någon datorsladd... Så istället lägger jag upp några bilder på Elliot ;)
Måste bara säga vad det var som chockade mig så! Jag chatttade med Carl, och då skickade jag en bild på Caldera Beach där jag var i Maj, och sa att jag ville dit igen. Och då sa han att han hade vart på hotellet som var precis bredvid! STENTUFFT ju! :D
Idag har jag fixat naglarna och lite sånt, och sen ska jag hem till Alicia<3 :) Imorgon börjar skolan igen, och det ser jag inte fram emot :( Menmen, man får väl försöka vara positiv :P




Världens sötaste eller vad? <3
Jag skulle lagt upp fler bilder på min älskade, men jag får fixa det här inlägget när jag kommer hem. För jag ska till Alicia om en liten liten stund så jag har inte tid ;)
Veronica



Hemma igen!

Tjeneres! ;) Nu har jag kommit hem från Småland igen ;)
Som ni vet så träffade jag Maja och Tom där nere, och vi åkte ju pulka ner för fälten. Det var jättekul, men det var också jättejobbigt att gå upp igen!! Då kom jag på något trevligt; en pulkalift! Såhär: Det är en enorm korg som åker på typ 5 skidor, och i korgen  finns det alltid varm choklad och mysiga plädar. Härligt va!? :D
Sen var jag ju och kollade på Göta Kanal 3 i Västervik, och det var roligt. Den varfaktiskt riktigt kul ;)
Ja... Sen var jag mest bara hemma i stugan :P
Och nu har jag alltså kommit hem igen ;) Eller, egentligen så kom jag hem igår, men då träffade jag Malin, så jag hann inte blogga ;)
Hejdå :)
Veronica

RSS 2.0