Majs

Hejhej igen!
Har tänkt att skriva flera gånger den här veckan men sen har jag varken haft tid eller lust. Hade matteprov igår och svenska idag så jag har pluggat en hel del. Matten gick bra men svenskan var väl ja, sådär... Sov hos Becky och lilla baby nathy igår, det var väldigt mysigt!

i helgen var jag hos pappa för första gången sen i julas och det var väl trevligt. Ska dit nästa helg också och det är ju ganska ovanligt att jag åker dit så ofta så det är väl trevligt! Mindre trevligt är att Monica, Anna-Karins mamma just har dött :/ Hon fick cancer och det gick väldigt snabbt så jag antar att det mest var skönt när det väl hände.. Men, det är väl sånt som händer och när det gör det så gör det ju det helt enkelt, även fast det är hemskt :/

Imorgon är det i alla fall helg igen och då ska jag till Klas! Det var ett tag sen nu så det ska verkligen bli kul, har längtat massor ♥ Vet inte riktigt vad vi ska göra än men nånting blir det väl! Det jobbiga är däremot att dom har ändrat tågtiderna för när jag ska åka hem, så nu kommer jag åka två minuter tidigare, har ett mer byte och är framme nästan två timmar senare :s Men okej, jag har svenska nu så jag antar att jag kanske borde jobba med det också även fast jag inte orkar :( Adjö! (inga bilder idag för så kul ska vi inte ha det)
 
Veronica

Fredagar suger

Jag sitter i skolan och ja.. fredagar suger. Dom flesta i min klass slutade för ett tag sen och har fått gå hem för veckan, men kvar sitter jag och en annan stackars tjej som ska ha spanska. Ibland ångrar jag faktiskt att jag valde det med tanke på det hemska schemat som medföljer :( Idag ska jag i alla fall kanske på äta på en indisk restaurang med Jamie och Elliot för det är bara vi hemma idag. Hoppas verkligen det, min mage skriker redan efter det :( Idag började dagen med idrott och på slutet fick vi välja om vi ville spella fotbollsmatch eller gå till gymmet och köra bänkpress, och då fotboll är det absolut första på min hatlista (eller vänta, jag hatar lök mer) så gick jag till gymmet och var duktig :) Och ja.. Det var väl cirka allt för mig den här gången så hasta luego!
 
Veronica

Mitt lov~

Tjena tjena mittbena! Klas har då varit här under lovet så jag har inte haft tid att skriva 8) 
 
Om vi börjar med julafton så var det ganska trevligt! Som sagt sov jag hos pappa natten till julafton, och det var så trevligt att jag vaknade 4 på morgonen och kastade upp x antal gånger 8) Så pappa var så rar och körde hem mig så fort han gick upp, vilket var det som var mindre bra med julafton. Öppnade presenterna av pappa, farmor och farfar när jag kom hem, vilket var presentkort och sims. Ytterst bra presenter! Har dock inte tagit kort på några av presenterna så nu får ni inte bli allt för exalerterade här.
 
 
Snugg bild på mig och Jesso! Ja jag mådde senare bättre och fick vara med familjen efter att ha varit instängd på mitt rum i all min ensamhet </3 I present fick jag lite kläder, hörlurar och mest smågrejer, varav lite nagel stuff 8) Anna-Karin mmsade mig en bild på Sims 3 Utomhuslyx Prylpaket som dom tydligen också köpt till mig, men den hade inte kommit i tid så jag får åka dit nästa helg och spela det :) 
 
Ett par dagar efter jul kom Klas hit 8D Vi har haft det supermysigt! Tyvärr åkte mamma och Jamie inte till landet iår så att vi kunde ha det hur vi ville och bara sova hela dagen, men vi hade det ganska bra ändå 8) Var en hel del med Jesso och spelade kortspelet Skip Bo, och självklart stannade vi uppe till 1 varje dag för att se på Brottsplats USA, favorit pogramet på tv4 fakta 8) Vi sov även hos han söta mormor två gånger och så var vi på bio med Greta och Lars och såg Berättelsen Om Pi (till följd av att jag sett eller ska se typ allt som går på bio just nu). 
 
På nyår åkte vi hem till morfar och mormor på ön. Hade inte varit där på flera år och var lite nervös inför båtresan men det gick bra! Det var väldigt mysigt att vara där och funderar på att åka dit någon gång i sommar om jag hinner för då finns det förstås mycket mer att göra där :) Dom hade även två av deras grannar där, men dom gick hem efter maten och allt det där. Maten... Först fick vi hummer, vilket jag aldrig ätit förut, men det var så gott! Jag var lite nervös för det fanns ett konstigt hummer bestick men injgen avände det så då slapp jag också det 8D Efter det blev det oxfilé med potatisgratäng och sen fruktsallad. Jag sprack sammanlagt 62 gånger 8)
 
 
Jaha här var en (väldigt) söt bild också 8)
 
Nu känner jag att det här inlägget blev väldigt långt så jag ska försöka sammanfatta resten lite snabbt! Jag var på bio med Nelly och Josefin och såg Hobbit, väldigt bra film och jag längtar till nästa väldigt mycket :D Igår sov jag hos Grea och vi fortsatte kolla på Harry Potter. Vi påbörjade då ett maraton för länge sen som inte blev så lyckat. Nu är det i alla fall bara tre filmer och en kväll kvar :D Och ja nu är jag bara allmänt deprimerad för att skolan börjar imorgon igen.. Kiss
 
Och här är bara en allmänt het bild på mig och brodern!
 
Veronica

RSS 2.0