Upp, upp och iväg!

Imorgon ska jag till Kreta! Jag kan inte fatta det! Det är en hel del packande och städande så här kvällen innan, men jag tror verkligen att det är värt det! Jag ska gå upp senast kvart i 3 inatt, vilket självklart kommer att vara jobbigt!
Molly är också här nu! Det är jättekul att hon har kommit! Det är klart att vi tjafsar ibland, men när vi inte träffas känns det jättetrist... Nästa gång jag kommer att träffa Molly är i sommar nere i Småland, ucsh, vad det kommer vara trist att vara själv! Men jag har faktiskt 2 kompisar där som heter Evelina och Martina där nere, och dom är jättesnälla!
Molly tog på sig mina hängslen och Jamies mössa, och sen tog vi lite kort på det. ;)




Molly :)


                         

Hejdå, jag bloggar så fort jag kommer hem
 Veronica

Lollo <3

Hej alla! Nu är jag hemma hos Lollo/Lulu. Vi har jättekul!
 Vi har ätit fattiga riddare med mycket socker och kanel på.
För er som inte vet hur man gör fattiga riddare lägger jag upp ett gott och lätt recept!

För 4 mackor/2 portioner
Ingridienser
4 rostbröd
2 ägg
salt
peppar
margarin


Tillagning:
Blanda ägg, 2 nypor salt och c.a. 1.5 nypor peppar.
Ta lite margarin och smält i stekpannan.
Ta mackorna och doppa dom heltäckande i äggblandningen.
Stek dom och häll på socker och kanel.
FÄRDIGT!
Min låtsaspappa gillar att ha ketchup på, men det gör inte jag :P Inte Lollo heller :)

Sist när jag var här hos Lollo så kom jag på att Kenza hade haft läppglans och sen socker och lagt upp bilden på hennes blogg.
Då tänkte jag, vad mer kan man ha på läpparna...?
Jag kom på att man kunde ta mjöl, som ett annat idiomin (nu får ni absolut INTE tro att jag använder det!).
Det var kul :) Nu spelar vi madagaskar, och det går riktigt dåligt.
Igår var jag med Rebecca och hennes kille Paul i Stockholm på någon grillgrej.
Det var inte så mycket till grillad mat, menmen... Sen gick vi och kollade på filmen Coraline i 3D, vilket var både häftilgt och kul!
Sen gick vi och sov hos Paul. Jag åt  nudlar och tonfisk. Det var jättegott! Ja, och nu är jag hos Lulu.

Jaja, ska dra. Jag måste ta en huvudvärkstablett

P.S huvudverkstablett innehåller 4 konsonanter i rad!
Veronica


Långledigt

Hej igen! Vilken skrattretande dag! Jag och min kompis Nelly skulle gå upp i skogen för att gunga på en grej som finns där. Men det var fågelskit på den sidan jag brukar sitta på, så då ville hon att jag skulle pröva att sitta i hennes knä, vilket jag gjorde. Haha! Sen när vi gungade lutades vi bak, så jag försökte dra upp oss, men jag klarade det inte :P Båda ramlade baklänges. Hon slog sig på en rot och fick koda i håret. Jag fick ett skrapsår på foten... (vill bara tala om att det fortfarande svider) I alla fall, sen gungade vi själva och när jag gjorde fart på henne halkade jag och han precis landa innan jag såg gungan och Nelly åka centimetrar framför näsan på mig. Haha, förstå vilken  rolig syn!

Idag fick vissa sluta en timma tyidigare, och det var skönt. Innan hade vi prov på Australien, och jag skrv i över en timma (det beror inte på att jag är dålig, utan på att jag skrev mycket).

Ja, nu är det ju verkligen långledigt! Imogon och på fredag är det ju ledigt, och efter det kommer den annars så önskade helgen. På fredag ska jag sova över hos Lulu, och sen, på söndag ska jag till Kreta. Det är knappt så att jag fattar det! Det kommer verkligen att vara jätteskönt!

Jag är fortfarande VÄLDIGT upprörd över att Edie har dött på Desperate Housewives! Ucsh, man blir så arg och ledsen. Okej, visst, det är bara en serie, men i alla fall! Fy...

På fredag får jag inte missa Robinson, även om jag kanske vill det. Gud, stackars Jarmo, har var ju helt blodig :(

Måste dra, Veronica

KRETA

Hej! Nu har jag kommit hem från skolan.
Skoldagen började med läsning. Jag läser en bok som heter skatan, och nu, runt sidan 70-80 har den äntligen börjat bli spännande :) Vi sorterade bland pärmarna innan lunchen också. Lunchen var pastasallad med skinka i. Jag och mina kompisar tog den vegetariska med quorn. Jag hittade ett svart hårstrå, men tog ut det utan att säga något för att inte förstöra aptipten för dom andra. Sen såg Linn när jag stoppade i mig ett likadant hårstrå! UCSH! Jag sprang till den andra delen av matsalen och spottade ut det i papperskorgen. En tjej blev äcklad... Men, men :D Mattanterna säger hela tiden att det är någon elevs hår, men det är alltid likadana hår, och unga människor fäller ju inte hur som helst...

Efter lunchen var det slöjd och jag gjorde klart mitt grillspett, vilket jag blev jättenöjd med. Sen näst-nästa vecka så kan jag lägga upp en bild på det. Inte nästa, för då är ju jag på Kreta! Ja, det är jag, mamma och Elliot som åker på söndag och är borta i en vecka. Det kommer att bli urskönt! Det är ju typ världens bästa födelsedagspresent. Två månader i efterskott och så... :) Ett till ord med 4 konsonanter i rad: födelsedagspresent. Hotellet vi ska bo på ligger praktiskt taget på stranden, och den har jättefin pool, resturang och superduper fina rum. :D Det blir mycket kort därifrån när jag kommer tillbaka :D

Idag är det den 19 Maj, och det betyder att min underbara katt Ssk fyller år!



Ssk fyllde 7 år <3

I helgen satte jag tofsar på Elliot, och han blev skitgullig!


Elliot skulle ju lika gärna kunna vara en flicka...
Veronica

17 again

Hej igen! Nu har jag kommit hem från att ha varit på bio med Anna. Vi såg ju 17 again, och den var verkligen jättebra. Den handlar om en kille som, ja, blir sjutton igen! Zac Efron har huvudrollen, och som jag sagt tidigare så gillar jag ju inte honom så särskilt. Men nu när jag såg filmen var han bra, och jag kom på att jag kanske haft förutfattade meningar om honom bara för att jag ogillar High School Musical mycket. I alla fall, jag hade roligt :) När bion var klar gick vi och köpte smoothies med mangosmak. Supergott :D Så dagen blev ju bra, tillslut.
Nu  ska jag borsta tänderna och så
Jag skriver imorgon
Veronica

Hemma igen!

Hej! I helgen har jag varit hos pappa, vilket har varit sisådär. jag har varit med mina lillesystrar i lekparken, solat, kollat på tv och städat. Jag städade för att pappa fick gäster idag, för han fyller år imorgon :)  Jag kollade på robinson, och är nöjd med vem som åkte ut. Däremot kan jag inte fatta att Jarmo skadar sig så rejält i nästa avsnitt? :O Det är ju bara hemskt! Sen kollade jag på Melodifestivalen. Alexander Rybaks låt var konstigt på ett underbart sätt :DSå här tycker jag att det skulle ha blivit
1. Norge
2. Island
3. Danmark / England
Norge och Island kom ju på sin plats,  men inte Danmark och England... Danmark fick inte så mycket poäng, och det var ju synd :( Jag lysnnar på Islands bidrag nu, och det är ju bara suveränt. :) Imorgon ska jag och min moster åka till heron city och kolla på bio. Det kommer att bli roligt. :)
Jag och Molly tog lite kort på balkongen förut :)


Molly :)


Sen kom Elliot och ville vara med. Han undrade nog vad Molly hade för ögonfärg...


Den här sötnosen är 1 år nu <3
Veronica

Utvecklingssamtal

Idag gick jag upp helt vanligt och hade tänkt att packa ner pannkakor och sylt till idrottsdagen på ip. Men så blev det ju inte direkt... Jag hade ont i halsen och var snorig, så jag kände att en dag att springa ute i blåsten och kylan skulle vara väldigt fel ;) Halsen är bättre nu, men knappast näsan!
Idag hade jag utvecklingssamtal, och det gick jag i alla fall på med mamma. Rebecca (min storesyrra) stannade självklart hemma, och det med Elliot (lillebror) och katten Ssk såklart. :) det gick jättebra på utvecklingssamtalet och jag behöver nog inte oroa mig för någonting just nu. :) Men jag kanske måste komma på vrför Engelska är så GRYMT tråkigt. :P
Jag har kommit på en sak. Jag tycker att ord med 4 konsonanter i rad är häftigt, och det finns det ju i ordet utvecklingssamtal. Utvecklignssamtal. Haha :)
Idag ska jag väl bara vara hemma och städa, för imorgon kommer min låtsaspappas mamma och syster att komma hit ifrån England, och då måste det ju vara fint  ;)
Imorgon kanske jag ska gå på bio med min moster Anna. Vi vill se ''17 again'' med Zac Efron. Egentligen gillar jag inte honom, men filmen verkar ju bra
 Veronica

Jag och Molly

jag och molly :D
Hej alla! Jag och Molly prövade ju som sagt på att vara emosar, och det här blev resultatet! :P Jag kom i efterhand på att jag hade allderles för långt hår för att det skulle se bra ut att tupera. Men då var det ju som sagt för sent ;)
P.S. Ser ni killen på min tröja? Alltså han längst till vänster, han ser i alla fall jättekul ut :D



Är det bara jag som misstar Molly för Johan Palm här? (om man inte jämför hårfärgen...)


Molly :)


Haha, jag sa ju att håret inte blev bra ;)


Den sista bilden. Det blev många fler bra på Molly, men dom kanske jag lägger upp en annan gång :)
Veronica

Jag själv :P

En cool bild tagen med min syrras nya kamera ;)
I fredags skulle jag på fest hos en kompis, men innan det tog vi den här bilden. :)

Stilar!

Jag och Molly prövar på olika stilar och just nu håller vi på med Emo. Jag har förvandlat Molly till en Johan Palm-häxa och snart är det min tur :P  Jaja, nu ska jag bli emo,
Veronica

Geek In the pink

Hej allihopa! Idag är det (ÄNTLIGEN) fredag! :) Det betyder att Molly kommer. :D Molly och jag är nämligen bara plastsyskon, så hon kommer varannan helg. Innan det ska jag på fest hos Jennifer :) Men sen ska väl Molly och jag ha myskväll och kolla på en film och sova på sackosäckarna. Haha, det gör i alltid på lördagarna, men nu är det ju Robinson, och det måste man ju se. :D jag hejade Erik Billing, men nu hejar jag på Jarmo, för han förtjänar ju faktiskt att vinna. :P
Just nu sitter jag och lyssnar på Geek in the pink med Jason Mraz. Det är verkligen en asbra låt :D Coyotes är också bra.
Imorgon ska jag, Molly och min syster Rebecca ut i skogen och plåta lite till bloggen :) Vi har ju nämligen inga bilder ännu, men dom kommer. :)
Nu måste jag hjälpa mamma med pannkakorna, men jag KANSKE kan skriva ikväll
Veronica

Tråk ;P

Hej allihopa! Idag har jag varit i skolan (så klart), och där hade jag tråkigt. På slutet fick man välja om man ville stanna på lden eller om man vile stanna om två veckor på onsdgen och ha biin då. Vi har nämligen något som kallas komet. Det är belöningsgrej som våran fröken håller på med. Man ska typ samla poäng och sen får man belöningar. :P Vi fick alltså att sluta en timma tidigare. :) Jag stannade, för onsdagar är typ vääärldens sämsta dag, så då är et ju alltid skönt att sluta lite tidigare. :) Imorgon kommer Molly, men först ska jag gå på en fest hos Jennifer. Sen ska jag och Molly typ skriva nya inlägg, fixa designen och plåta lite att ha på bloggen :) Jaja, jag måste diska nu (kolla in rubriken) , men förhoppningsvis så kan jag sitta lite till idag. men jag tror inte det, eftersom skrivaren är paj och min syrra måste skriva på anteckningar istället :(
Vi hörs
Veronica

Naaw saknar dig Elli<3

Hej igen <3 ;D Asså längtar till fredag massor <33 Ska till pappis och Roni & dom andra men spec min lilla Elli<3 Han e så sööööt<3 Det var länge sen jag såg dom! MEN MITT BRUNA FRÅN UTOMLANDS HAR FÖRSVUNNIT, SÅ DOM SER MIG SOM EN VIT VANILJGLASS ;D Har inget mer att skriva, kmr typ skriva igen på ett annat inlägg när jag har kommit på mer XD Hörs <33 XD
Molly


Hej ;)

Sitter vad datorn, typ softar (; Skolan var... Sådär idag, typ fick damp (lite) på No:n! Vi skulle ut och leta eft spindlar och andra småkryp. Såklart är det jag som får hålla i dom :S På idrotten så var det orientering värsta BOORING! Jag gick med mina gulliga bästisar Moisha och Nonno <3 Vi gungade slänggunga på rasten XD Fett kul! Fast i igår ramlade ja av i farten :S Men  jag mår väl bra liksom ;) Jag gör typ läxor nu efter softet;)  Asså jag har lust att skrika... vet inte vrf:S

Aja ska dra
Molly


Veronicas och Mollys blogg

Hej! Som du och alla andra kanske märker är den här bloggen helt ny, så dej är inte så bra ännu. ;) Men vi kommer att göra vårt allra bästa för att den här bloggen ska bli en bra blogg. Vi är två låtsassystrar som äger den här bloggen. Nämligen Veronica och Molly :) Jag (Veronica), är 13 år, och gillar att spela gitarr och att vara med kompisar. Molly, som är 11 år gillar att spela fotboll och att vara med kompisarna. Och självklart gillar vi att blogga också :D

Idag hade vi orientering i Tveta, och det var jättetråkigt. Orientering är verkligen tråkigt :P Jag var med mia bästisar Malin, Lovisa, Alicia, Linn och så Carl. Carl går i min gamla skola, men han kanske ska börja i min skola till sjuan. Tjejerna känner också honom, så det är ju bra. I alla fall, vi hann till 3 stationen inom tiden av en timma.

Nu måste jag faktiskt sluta skriva eftersom jag ska göra en ny design, men jag skriver snart igen
 Veronica

Välkommen till min nya blogg!

Ja välkommen ska du vara :D


RSS 2.0