Snark...

Hejhejhej... Nu har jag varit i skolan. Imorgon har jag friends-foto. Senare ska jag lägga upp bilder på lite grejer. Nu ska jag spela sims.
Veronica

Home...

Hej alla. Nu är jag hemma. Vi sov hos Paul hela helgen.
Vi var i stan och handlade lite, sen var vi hemma och kollade på bland annat ''Dumpad''. FRUKANSVÄRT kul!
Ja, så nu är jag hemma igen... Imorgon är det skola, och ja. Sen är allt som vanligt ;)
Nu ska jag spela sims.
Adjö
Veronica

Skolan ;)

Hejhej! Nu är jag i skolan och bloggar. Om 20 minuter börjar skolan igen... Det ska bli skittråkigt, men jag får stå ut. Det är sista lektionen, svenska. Svenska tycker jag är ett ganska tråkigt ämne, men sen bär det hemmåt. Jag frågade om jag kunde sova hos farmor och farfar i helgen, men det gick inte, för jag var tvungen att vara hemma med Molly. Sen igår ringde hon till Jamie och sa att hon inte kunnde komma.
Nu lyssnar jag på Rob Thomas i hörlurarna, det är SKITBRA! Jag och Greta ska göra ett arbete om honom på musiken, och det ska bli jättekul!
Min moster Anna åkte till Grekland igår, och jag hoppas verkligen att hon har det bra där!
Mormor åker till Cypern snart, och jag hoppas att hon också kommer att ha det bra!
Idag vet jag inte om jag ska blogga med bilder, men vi får se...
Igår spelade jag Sims, och det var kul :)
Förrästen, jag glömde. Ja, Molly skulle ju inte komma, och jag kan inte få tag på farmor och farfar, så jag tror att jag ska sova hos Paul, fast med Rebecca såklart! :D
Jajaja... Nu har jag faktiskt inget roligt att skriva om längre (inte för att det jag skrev var så speciellt roligt eller så...), så nu drar jag :P
Veronica

Friiends

Hej igen! Nu är jag hemma från skolan. Det har varit ganska rolig dag faktiskt. Tro  det  elle ej, men jag blev  vald till friendsare. De kom HELT oväntat, och jag fattar inte varför jag blev det, men det är ju klart att det är kul! Nu kommer det lite bilder från sommaren IGEN. Det var nämmlgen så att Rebecca såg bilerna på mig och Molly och ville göra nästan likadana, så det gjorde vi! :D



Jag beklagar den inte så vackra synen...



Rebecca och Paul sa att mitt åkband gjorde så att det såg ut som jag jag rymt från ett mentalsjukhus eller nått... Menmen :P


Här är Rebecca :)



Rebecca var oerhört glad att vara så tidig till stranden...



Jag ser jätteful ut, men skitsamma. Jag trodde att det skulle vara skitkallt i vattnet, för det stod att det var 19 grader. Men när man var i ville man bara simma ut, för det var kallare i luften, så kroppen trodde att det var varmt ;)
Nu ska jag skynda mig från bloggen, för jag ska spela sims :)
Veronica


Dessert

Nu är jag hemma från Lollo. Vi hade det jättekul :D Imorgon är det Torsdag, och ni vet vilken dag som kommer efter det? Nej, inte tisdag, fredag! Och då är det helg! :D Vill ni se lite bilder jag har tagit i sommar? Nehe, men ni måste ändå! Det här är sommarens desserter! (<33)


Det här var sommarens första efterrätt, ''Mörk choklad och Baylies panacotta''. Vi barn åt chokladpudding, men panacottan blev faktiskt också SJUKT god!


Här var det (längst bak) glass, jordgubbar och chokladsås (Mollys). Jag åt däremot jordgubbar med ovispad grädde och socker. Det är SKITGOTT!


När våra grannar kom över gjorde Jamie någon slags ofärdig marräng, med någon konstig, god, söt sås, jorgubbar, riven basilika och sirap. Det var också jättegott! :D


Jaha, och då till sommarens sista efterrätt, som blev banan med glass, sirap och chokladsås. Gott men inte lika gott som stekt eller friterad banan såklart ;)

Ja... Sommarens efterrätter är uppätna för länge sen, men sommarens minnen lever kvar, och det kommer dom alltid att göra. Jag har haft en helt underbar sommar, som jag har tillbringat med min kompis Maja och hennes brorsa Tom. Som sagt, det kommer jag ALDRIG att glömma!
Nu måste jag dra, men jag bloggar mer imorgon :)
Veronica

Lollo l.

Hej, hej, på dig, dig! Eller er, er, jag vet inte... Nu är jag hemma hos Lollo igen. Jag hade ju skrivit Lulu Lamotte på min blogg, och Rebecca trodde att hon hette det på riktigt! Hahaha! Idag var det våran längsta dag i skolan, slutade kvart i 4 (:O) Nu ska jag dra mig från datan, men när jag kommer hem blir det bilder från sommarn :P
Veronica

Datan

Hej igen! Nu är jag iskolan. Jag har ätit fil och havt min första lektion. Vi har bara två lektioner till, och sen slutar vi! :)
Igår var jag lite orolig att jag inte hade stängt låset ordentligt innan jag gick till bussen, men det hade jag :)
Igår var jag hemma hos Nelly, och vi hittade grodor. Jag vågade inte ta dom, för dom var ju äckliga! :P Sen badade vi :)
Igår var mamma jättearg på mig, och jag fick dataförbud för idag. Men hon kan inte stoppa mig från att sitta vd datan i skolan i alla fall! :D
Nu ska jag rätta blogginlägget från igår, och imorgon blir det fler bilder! :D
Veronica

Lås

Hej, jag hittade hittade ju inte skåpnycklarna, men jag har satt upp ett nytt lås. Och för att undvika att tappa nycklarna igen så tror jag att jag ska skaffa kodlås.
Imogon har jag sov mogon till 5 i halv 11! :D
Nu kommer det bilder från sommaren. Det här är från vårat favoritträd, där man sitter och äter körsbär hela dagarna! :D


Åh, jag saknar faktiskt att sitta uppe på den där grenen och kolla ut över...skogen.


Det där kanske ser livsfarligt ut, men det är det inte :P


Den här ''paparazzi'' (eller hur det stavas) bilden tycker jag faktiskt blev bra :O
Shortsen (dom här och dom Molly hade) är köpta på Karlssons för 99:- /st.
Det gjorde lite ont att sitta i trädet i bara shorts. Men om bloggen vill vara fin är det vi som får lida pin!

Den här bilden blev inte så bra, menmen... Måste dra!
Veronica

Övrigt

Hej igen. Jag har tappat bort nycklarna till mitt skå i skolan... Mamma fick damp på mig, men jag har i alla fall skaffat ett nytt låst. Men ändå... Det är ju bara så typiskt! Jaja, det finns ju inget jag kan göra åt saken nu, eller hur?
Idag kom jag hem från pappa. Jag glömde mitt sims hemma, så jag har inte haft så speciellt kul, menmen...
Nu ska jag faktiskt lägga upp FLER bilder av sommaren igen! :P
Det här är alltså dom ''övriga'' bilderna från semestern :)


Mamma och Jamie gjorde den här, men det var faktiskt min idé först :P

När vi hadegäster grillade vi. Jag, Molly och Jessica hjälpte till med maten, och det var faktiskt jättekul :D Här grillar Jamie.  :)

Här är typ sommarens regnbåge. Tro det eller ej, det var inte så många :P

Jag drack alla dom här på sommaren. Fast inte hela mango-hallon, den är äcklig :P Jag skulle faktiskt vilja smaka alla sorter ;)

Den här bilden tog jag precis innan vi skulle åka. Vi står på perrongen, och jag skäms för att att säga att det här är den största stationen på mil ;)
Nu måste jag faktiskt gå och fixa klart naglarna, men jg bloggar mera imorgon :)
Veronica

Suck...

Suck.. det har varit en ganska bra dag, men jag är ändå trött... Ja, jag bloggade ju när jag var i skolan, så nu har jag faktiskt inte så mycket att berätta,så nu kommer det lite bilder från sommaren igen :)


Nu iår ha jag faktiskt setat en del uppe i trädkojan. Jag hade aldrig tänkt på det förut, men nästa år ska jag och Molly och jag sova där :) Ja, så det här alltså trädkojan. Det är en väldigt bra bild, för man ser huset också :)


Jag fixade till träkojan nu iår. Jamie målade den och jag spikade upp skylten :)


Som några av er kanske redan vet så köpte vi pool iår. Här tömde vi den :( Det var  så jobbigt, för det var jättevarmt,och då ville man ju bada.. Menmen... Nu kommer hösten och vad nu den har att bjuda på :P


Det blev jätteblött i gräset när vi släppte ut vattnet, så jag passade på och hoppade lite :P Bilden blev faktiskt rätt cool, för man ser ju när vattnet stänker ;)

Idag hade jag skolfoto, och det gick faktiskt ASBRA till skillnad fråndom senaste åren :D
Jag rekomnderar låten ''Ever The Same'' med Rob Thomas. JÄTTEMYCKET <33
Haha, ja kom på en sak, <33 är ju ett hjärta, så en gång hette jag ''Saknar dig <33'' på msn, och pappa trodde att jag menade ''under 33''. HAHAHAHA
Jag kom inte i sovmorgon gruppen, men jag börja faktskt tycka att det inte gör så mycket, för om man inte har sovmorgon, så har man en extra håltimma, och då blir det ju mycket lättare att ta sig igenom en skoldag. Gud, ja älskar att gå i sjuan <33
P.S. Jag köpte en tavla idag :) Jag lägger upp den på bloggen sen. Den var faktiskt jättefin!
Veronica

Skola:P

Igår började skolan. Det gick bara bra, tycker jag. Fast att vi slutade20 i 4 så gick dagen ganska snabbt, tyckte jag. Det kanske beror på att man har håltimma och så. Jag vet faktiskt inte.
Idag är det skolfoto, och det kommer det att vara kl 13:00. Hoppas det tar på tiden och går riktigt segt :P För även om jag tycker att det går snabbt i skolan,så tycker jag inte att lektionerna är roliga. Men för att vara helt ärlig och erkänna så var faktikst engelskan ganska rolig. Det går ju bra på engelskan eftersom min låtsaspappa är från England, så det är ju jättebra.
Det varjättemysigt att få träffa Lollo igen igår. Jag träffade henne för en stund sen i biblioteket, men nu sitter jag och Greta nere på fritisgården vid datan. Vi ha rjättelång håltimma. Egentligen ska vi inte ha någon alls, men eftersom våran syslöjd är inställt så blev det en ialla fall! :D
Jag hann tyvärr inte blogga med bilder igår, men jag ska göra det när jag kommer hem.
Veronica

LOLLO <33

Nu är jag hemma hos Lulu Lamotte. Vi  sitter vid datan och har just köpt mjölk. Idag slutade vi 20 i 4 ( :O ) Men jag får skriva mer sen, för det är ju Lollos data :P
P.S. Skolfotografering imorgon :S
Veronica

Jaha du

Idag har det hänt något fantastiskt! Jag har börjat skolan, och det betyder att jag har fått träffa alla mina kompisar! Jag hann bara träffa Lollo jättelite, så jag ska ge henne presenten imorgon istället :)
Jaha du... Då var det skola igen då... det känns faktiskt skjitjobbigt, om jag ska vara helt ärlig... Men det ju i alla fall skönt att man får lämna skolgården och att man har håltimma nu i högstadiet. OM jag hamnar i grupp två (tror jag det var), så kommer jag inte ha ett ämne innan idrotten i skolan imorgon. I så fall får jag sov morgonm, och börjar 09:45 istället för 08:15. Jag bor precis vid gympasalen, och en halvtimma från skolan, så det vore helt underbart! Så be till Gud gott folk. det är ont om tid, för beskedet kommer nu ikväll! Nu ska jag lägga upp lite bilder som jag och Molly tog till bloggen i somras. jag tror att vi kommer ha den till vår nya design :)


Mollys plask-bilder var bäst ;)

Ledsen, men jag måste erkänna att på den här ''shouten'' fick jag flest bra bilder. Men på nästa shout som kommer upp på bloggen var det mer bra på Molly :P

Bilderna är tagna nere på badstranden vid vårat sommarhus.

Det var några idioter som hade änt flotten upp och ner...

Jag måste berätta en sak. Jag och Molly cyklade redan 07:30 på morgonen (ganska snabbt), och när vi kom i en kurva kom det plötsligt en bil,  som var tvungen att tvärnita! Jag menar, det förväntar man ju sig bara inte!
(Nu får folket ta hänsyn till att det är en väldigt liten by.)
Ja... Jag ska tvätta håret snart, så jag kan tyvärr inte skriva mer nu, men jag skriver mer imorgon och lägger upp fler bilder från sommaren :)
P.S. GLÖM INTE ATT BE!
Amen...
Veronica

-Zommar

Hemma.. Sommaren är slut och med med -Zommar menar jag att jag inte har fått sova ut ;)
Jag var ju på stan med Greta. Vi pratade om skolan och så. Hon är JÄTTELÅNG nu!  :P Hon har verkligen blivit längre sen sist ;) Det verkar som om Carl har ändrat, och inte ska börja imin skola :o Jag vet inte, men jag lär ju få reda på det imorgon ;)
Rebecca har fixat mina naglar och sminkat mig, och det blev jättefint :)
Nu bilder från när vi var på ett ställa i Småland. Det heter hängesten, men vi gick inte till själva ''hängesten'' utan stannade bara i vindskyddet över natten. Det ligger precis vid sjön, så det är jättemysigt!
Hängesten är två jättekast som är på varandra, så att det blir som en grotta emella. Skitcoolt!


Det var det här grillspettet som jag gjorde på träslöjden i våras. Nu i högstadiet har jag valt att bara ha syslöjd.


Pepsi är jättegott. Mitt perfekta kvällssnacks är pepsi och kexchoklad :)


Banan med smält cholkad är bland det godaste jag vet! Man tar bara lite choklad i en delad banan, sen lägger man det i folie i ugn eller vid grill. Och sen njuter man :P


Vi hade verkligen kul! ''En oförglömlig plats''.

Nu lyssnar jag på Rob Thomas-Her Diamonds, och den rekomenderar jag verkligen!
Som jag sa så blir det ju tråkigt att kolla om man lägger för många bilder i rad, så jag lägger mer imorgon istället!
Veronica

Dagen idag

Idag ska jag ner till stan och träffa min kompis Greta. Hon är ju ny i skolan, så vi ska prata lite om skolan och så.
Det är jättekul hur vi blev kompisar. Det var nämligen så att mamma hade Greta på dagis för tusen år sen, och då höll hon kontakten med dom, så att hon och jag kunde bli kompisar. Bra va?
IMORGON börjar skolan! Jag ser verkligen fram emot att få träffa alla mina kompisar igen, det ska bli jättekul :D
Jaja, nu ska jag dra, men jag skriver mer när jag kommer hem från stan
Veronica

Sommar i Sveige

Hej! Nu är jag ÄNTLIGEN hemma! Och det kommer jag vara tills fredag, för då åker jag till pappa. Jag vet inte om han har fixat sitt internet ännu, men jag hoppas det, för då kan jag ju blogga där ifrån! :)
Ja, sommar i Sverige, det kan man ju verligen säga att jag har haft. När jag var på Kreta i våras ville jag ju stanna längre (såklart), men ändå såg jag fram emot en sommar i Sverige.
Jag tyckte på något sätt att det var så fint med björkar och sånt. Men med sommar i Sverige menar jag en sommar på landet (för det är ju då man får mest av Sverige), vilket jag också haft. Ibland har det varit ganska så tröttsamt, men tur att jag har haft mina kompisar där nere att umgås med! Jag kände Martina, Frida och Evelina. Marina och Frida är systrar, och jag var med Martina 2 ggr. Iår fick jag en ny kompis, som heter Maja. Hon bor inte där, men nära, för det är hennes sommarhus. Hon har en bror som heter Tom, så vi brukar vara alla tre.
Jag sov hos dom i deras ''riktiga'' hus i fredags, och det var jättekul :D
Nu lite bilder :)


Utsikten från vårat hus är...lång


Det här landet gjorde Jamie (min låtsaspappa) iår, och jag har planterat pumpor med kärnor från förra årets pumpa. Jag kom tyvärr inte ihåg det förrän långt in på sommaren, så dom han inte bli klara :( Men nästa år ska jag sätta dom mycket tidigare! :)


Det låg pumpatjärnor i vattenkannan (jag förmodar att Elliot har lagt dom där), så när vi vattnade måste det ha kommit med en, så nu har det börjat växa en pumpa i blomkrukan!


Vi odlade paprika i växthuset, men dom satte vi nog också lite för sent. Dom största blev så här stora :P

Om man lägger upp för mycket bilder blir det ju lute tråkigt att kolla, så jag får blogga mera (med bilder) imorgon igen, så har jag ju lite mer att skriva om också. Ha det bra!

Veronica

Snart Hemma!

Hej gott folk! Nu är jag hemma hos min kompis Maja, som har sommarhus vid mitt sommarhus. Jag ska sova här, och på söndag åker jag hem. På tisdag börjar skolan. ÄNTLIGEN! Jag längtar skitmycket efter mina kompisar,och då får jag träffa Nelly, Lollo,Malin, Alicia och Linn <33 Det ska börja 2 nya i min klass, som heter Greta och Carl,och dom känner jag sen tidigare. Carl gick i min förra klass :P
Jag vill också talaom att (jag kan inte lova Molly, men i alla fall) jag KOMMER att blogga varje dag. Det är kul att ha en blogg,och jag bloggar så fort jag har tillgång till dator, till allas information! ;)
Ingen kan fatta vilken SJUKT rolig sommar jag har haft,och jag kommer att ha fullt upp att blogga och att lägga upp 1000 bilder när jag kommer hem. Vi ses om 2 dagar!
Veronica

Lady gaga 2/8-09

Jag var på Lady gaga med min kompis Therse och hennes pappa Joakim. Det var JÄTTE kul! Hon sjöng massa låtar, kommer några: Dirty rich,Eh eh, Poker face, Just dance, Love game och många mer! Jag köpte en tröja! Här kommer  en bild på tröjan. Kommer mer bilder från konserten sen<3    pussmolly    <3                                                                          
                                                                                                                                                                                                                                                     


Länge sen<3

Hej! Nu lovar jag att blogga! Jag har varit i Småland, Odensvi. Där ligger mitt landställe. Vi hade jätte kul! Jag, Pappa och Jessica åkte dit på bussen. Vi åt och spelade kort och jag tittade på film på min dator. Annica och Elliot hämtade oss vid en buss station. När vi kom till huset så var  Veronica där. Vi hade jätte kul! Vi har ätit körsbär och gungat,solat,badat och tagit bilder så klart och mycket mer! Vi fick en kompis hon heter Maja. Hon har också en lillebror och en kusin som vi var med dom heter Tom och Oscar. Jag  och Veronica och Maja vann ett vatten krig mot några killar, vilka är bäst nu ;) Jag,Pappa och Veronica sov  en natt. Så mysigt! Vi grillade korv och marchmallows och BANAN MED CHOKLAD! Mm jag älskar det. Vi badade där! När man gick runt där ute sent såg man massvis med grodor! Vi såg typ över tio stycken stora! Sen sov vi ;) Innan vi gick skrev vi i gäst boken. Det hände så mycket mer men det berättar jag kanske någon annan gång. Puss från er Molly

RSS 2.0