Småland!

Hej igen. Nu kanske ni tänker så här;"Jasså, så hon åkte inte till Småland i alla fall." ? Men det gjorde jag minsann!
Jaha, och då tänker ni ju (såklart) "?". Jag sover hos Maja idag :D Igår efter vi hade varit på sjukhuset med Elliot så åkte mamma till Apoteket för att köpa medecin (han har dubbelsidig öroninflammation :( ...  ) och köpte varsin French Hotdog :D MUMSIGT!!! Sen åkte vi ner. Det gick inte att köra upp för backen till vårat hus, så vi fick ta upp det mesta till huset och sen parkera våran bil hos grannarna och ta en promenad hem ;)
Idag gick jag upp, åt frukost, diskade, rengjorde piercingen, klädde på mig, borstade  tänderna. och sen bäddade Jag och passade Élliot. Sen kom mina små barn Maja och Tom, och vi åkte pulka ner för fälten :D SKOJJIGT! Och nu är jag hemma hos Maja och Tom :) Imorgon ska vi på bio och koll på Göta Kanal 3 :)
Adjö, vi ska äta snart ;)
Veronica


Julklappar :)

Ja, jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder på julklapparna, så nu lägger jag upp bilder på några av dom ;)


Smyckesfotölj; Lampa;
Av: Anna (moster) :) Av: Lotta (mina systrars mamma)
Rosa burk; Det var perfekt, för jag hade en liknande rosa, men Jessica hade
Av: Mormor sönder den :P
Vit burk;
Av: Molly


Köpte i Stcokholm :D                                              Manikyrset;
Av: Mamma
Smink-set;
Av: Lotta

Jag fick en låda/pall av mamma. Perfekt! Nu har jag  Ljuslila, mörklila, svart och färgglatt garn;
någonstans att lägga alla stickor och garn :D             Av: Mamma

Mina skor :D Fin, fina, va? :D

Snart kommer mormorn min hit och äter med oss, så nu ska jag städa klart (lycka till så stökigt som det är...!).
Förhoppningsvis bloggar jag inte imorgon. Alltså, förhoppningsvis är jag i Småland då, och inte kan blogga :P
Veronica

P.S. Nästa år kommer vi att starta med ''månadens outfit'' här på bloggen!


Nyår & allt!

Hejhej! Snart är det ju nyår!! Har ni tänkt på det? Det har i alla fall jag! om Elliot blir bättre (han är förkyld), så ska vi åka ner till Småland imorgon. Vi ska SENAST dit på onsdag, men jag hoppas verkligen att vi kan åka imorgon!! :D Då får jag träffa Maja och Tom, som jag saknar så mycket, så mycket!
På juldagen var ju jag hos mina kusiner och sov där. Det var lite stimmigt att ha hela släkten där, men det gick bra ;)
Där fick jag en smyckes-fåtölj (kommer på bild), en Rolling Stones tröja (jättesnygg!), ett presentkort på JC (300:-), krämer och en burk ;)
När alla gäster hade gått hem kollade vi på ett päron till pappa firar jul. Den var riktigt kul! :D (moahaha...)
Igår gick jag med Jamie och Jessica på stan. jag blev lite osams med Jessie, så hon gick till en kompis sen. Jag köpte nya skor och åt en sallad på nancy´s. En pasta/kycklingsallad med keso. Mumsigt!! Senåkte jag hm och städade, kollade på robinson, The Shining, lite på Harry Potter och på hockey. SSK VANN ÄNTLIGEN!! :D Bara det fortstätter gå bra, så ;)
Och idag har jag städat, städat och städat. tråkigt :( Förresten, jag har packat också!
Men nu kan jag skriva mer, ska skriva ett nytt inlägg ;)
Veronica

Jul ;)

Hej! Någon som missat att det var julafton igår? Nej, jag tänkte väl det! I förregår åkte jag hem till pappa, och efter det sov jag hos mibna syrror. På morgonen öppnade jag paketen från deras mamma, och jag fick en lampa, smink, strumpor och en nyckelring. Efter det åkte vi hem till mina systrars mormor och morfar. Av dom fick jag ett jättefint armband!
Sen kom pappa och hämtade mig, och jag öppnade hans present. Det var ett presentkort på Gallerix på 400:-, och 200:- löst. Av farmor och fafar fick jag ett ljus, och 800:-. Det var inte alls snålt!
Sen kom jag hem, bytte om, och kollade på Kalle Anka. Efter det åt vi julmat (blä), opch kollade på Kan du vissla Johanna. Jag älskar det! :D
Efter det åt vi fruktsallad och sen öppnade vi paketen. Jag fick en kofta, flera tröjor, en mössa, ett halsband, garn, en skrivbok, sockor, body-butter, ett manikyr set, nån grej man hänger i taket, strumpor och lite annat ;) Mormors paket får jag idag, eftersom jag ska fira jul me släkten idag. Mina kusiner är nämligen hos  deras pappa på julafton vart annat år, så släkten firar jul den 24 vart annat år, och den 25 vart annat år ;) Men det är bara jag som ska dit, och kanske Becca. Mamma tycker att det är stimmigt ;)


paket ;)

Man kan ju ite säga att Elliot INTE är gullig!

Klänningen fick jag av mamma igår, och armbandet av Bibbi och Karl-Johan.

Nu ska jag måla naglarna ;)
Bilder på paketen kommer! :D
Kom på en grej! Elliot gick runt och sa tomte, och ho-ho hela dagen och mamma var tomte. Det var jättekull! Först skrek han och sen började han känna på tomtens näsa (hon hade en mask på sig). Han kanske undrade om den venrkligen var äkta? Haha!

jippie!

Vad är det fr en dag? Är det en valig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för jag har piercat naveln idag, hurra, hurra, hurra! Hurra, hurra, hurra!
Eller egentligen igår, men jag hade ingen tillgång till dator då. HIMMELSKT ROLIGT!
Imorgon ska jag köpa rengöringsgrej, och sen ska jag till pappa. Och SEN, på torsdag är dt äntligen julafton! Nej, nu kan jag inte blogga mera. Vi hörs nog imorgon :D

Mormor

Ytterst snabbt bloggande. Innan jag ska städa klart i mitt rum ska jag skriva ett inlägg. Idag var jag med Jessica på stan. Jag köpte vantar, och vi kollade på Calle och Eddie, för dom var där. När Tove sjöng valde vi att ta en paus från idolerna.
Som sagt, ytterst snabbt bloggande. Snart ska jag och Greta åka och sova hos mormor.
Veronica

Stockholm

Hejhej! Idag har varit en jätteskön dag! För det första skulle jag ta tåget från stan klockan 9, så det var ju skönt! Köpte en kopp varm choklad innan vi åkte, och en när vi åkte hem igen. När vi var i Stockholm så blev vi indelade i grupper. Jag kom med Greta, Natalie och Nelly :) Jag köpte en nesseär (eller hur det stavas) och brända mandlar. Dessutom var det jag som hittade till Kungshallen, så vi käkade lunch där ;) Jag och Greta åt friterad kyckling, Natalie åt biff wook, och eftersom Nelly är vegetarian åt hon vegitariska vårrullar :D Vi gick och kollade på julskyltningen på Nk, och den var grym! Jättevackert :D
Vi gick runt på Åhléns City och luktade på massor av parfymer. Man var ju på väg att bli hög, så många vi luktade på. HAHA!
När jag kom hem åkte jag med Rebecca och Paul och klippte mig hos min moster. Rebecca har tagit körkort nu, och det tänker jag minsann utnyttja! :P Medans Rebecca klippte sig köpte jag en varsin julklapp till Rebecka och Nelly.
Dags att ni ska få veta skillnaden på Nelly och Nellie, och på Rebecka och Rebecca.
Nellie är min syster. NellY är min bästa vän!
Rebecca är min syster. RebeCKa är min kompis i min klass :D
På måndag har vi lektioner till 2 (skit också!), och sen ska jag hem till Nelly och sova där :D
Nu ska jag gå och tänka över mina hyss. För mamma säger att jag får komma och äta kexchoklad när jag är snäll igen. Så det så!
Veronica

Snökaos!

Hejehej! Tordsdag. Man går upp oc går till bussen. Man måste gå på vägen, för SJÄLVKLART har plogbilen kört upp all snö på trotoaren. Ja, och iskallt... Jag måste verkligen köpa nya vantar, för jag fryser tassarna av mig!
Sen var det värsta trafiken p.g.a. snön, så vi kom tio  minuter sent till lektionen. Och när jag säger vi menar jag vi buss-barn. ;)
Sen var det ingen musik, så vi fick sluta 12. SOFT! tänkte jag. Greta och jag gick och åt mjölk och mumsiga flingor, och sen vi gick vi till bussen; som aldrig kom. Samuel kom däremot, och berättade att alla bussar var inställda på grund av snökaoset. Hehe, allt det här händer ju bara inte på en dag? Men det är minsann inte allt! Jag ringde mamma och frågade om hon kunde hämta mig, men hon ville inte köra bil i ovädret, så vi rngde Gretas mamma, men hon jobbade. Så jag och Greta gick till tempo och köpte nudlar och cola. sen gick vi hem till mormor. Tur att jag hade nyckel! Men... När vi kommer dit så är det djup snö framför dörren. Så jag sjansar på att hemnyckeln passar till förrådet och att det finns en snöskyffel där. Mina mystiska känslor stämde :D Greta och jag skottade tills vi kunde ta oss in. Sen käkade vi dom himmelskt goda nudlarna och pluggade till so:provet, och till slut kom Gretas mamma. Underbart! det kanske fanns en mening med kaoset? Att jag skulle plugga till provet! Greta är jättebra att plugga med, för jag orkar inte annars. Godd, good!
Nu ska jag gå och avnjuta en smaskig skål grek-yoghurt med persikor. :D
Veronica

Hipp, hipp, hurra!!

Det här ska minsann firas! Nej, inte att det bara är 8 dagar kvar till julafton, och inte heller att det är massor av snö ute. Nej, att det här är blogginlägg nummer 100!! HELT UNDERBART! Det ska firas med att jag ska lägga upp lite festliga bilder!




Det här skulle kunna vara bilder från mitt firande. Men det är det inte... Bestämde mig för att inte göra något märkvärdigt av saken. Och det är just därför som jag har bestämt mig för att fortsätta att skriva ett helt vanligt inlägg...
Idag var jag i skolan. det började med kemi, kvart över åtta. Vi spelade spel :D Sen hade vi hål till 20 i 1, och då gick jag hem till Alicia. Efter det hade vi spanska, och då kollade vi på Narnia. Dubbat. SEN hade vi engelska och kollade på film igen ;) Och trots att det varit en sån lugn dag är jag slut. Och det är just därför som jag skasova nu. Godnatt!
P.S. Imorgon kanske ni får veta min överraskning!!!












Fysikprov :'(

Jaha... Då var det kväll igen. Just nu sitter jag och lyssnar på This is for real med Motion city soundtrack. Trevligt! :)
Imorgon har vi fysikprov, och gissa vad, jag ser inte fram emot det! Jag har pluggat, men det var jättetråkigt! Fast det måste man ju, för jag vägrar att göra omprov!! Imorgon äger! Jag ÄLSKAR tisdagar FETT! Inte nog med att vi slutar tidigt, nej, vi har elevens val OCH håltimma! Visserligen har vi ju provet på håltimman, men vi ska ju i alla fall få sluta tidigare på onsdag :D Då kommer jag älska onsdag, för vi har en lektion kvart över 8, och sen är nästa 20 i 1. Det rockar FETT! HAHA :D
Imorgon ska jag dessutom hem till Nelly, och det glädjer mig. Moahaha :D
Ja, jag är knäpp!!!
P.S. ÖVERRASKNING!
Veronica

Lucia

Hejhej! I helgen har jag varit hos puss-pappan ;) Jag åt kexchoklad i fredadgs, igår och idag. Men vad? Jag kan inte hjälpa att pappa köpte tre stycken...? Trevligt var det i alla fall ;)
Jag kollade som väldigt många andra på idol finalen. Jag hejade mest på Calle, så jag blev ledsen när han inte vann. Men sen så börja jag nästan grina för det var ju så gullugt när Erik vann! De4t var faktiskt rättvist! Jag gillade båda väldigt mycket och har hejat på Calle, Erik och Nicklas från börjar. men Nicklas åkte ju ut ALLDERLES för tidigt! :(
Idag var jag i kyrkan och uppträdde med mitt lucia-tåg. Läste vers, men jag var dålig. Stammade till på ett ställe :(
Ja, nu var det dags att borsta tänderna!
Veronica

Shorts

Hej på er... Jag är mycket väl medveten om att jag inte bloggat på ett tag, men jag har helt enkelt inte haft några bilder att lägga upp, och om det bara är massa text så blir det ju inte nåt roligt... det är just i sånna här tillfällen som det är så bra om man är två som bloggar. Men icke... Molly borde i alla fall blogga en gång i veckan, för varför heter bloggen annars veronicamolly...?
Här kommer lite bilder som jag har lovat!! Det här är alla shorts jag fick av lilla Lollo-Pollo förut :D

Vanliga jeans-shorts. Fast med vitt sidenband :)

ROSA shorts :D

Och vita! Jättebra är det! Och tacktack Lollo!

Jag och Anna fick aldrig ihop det att gå på bio någon helg, så vi bestämde oss att gå på en vardag istället. Så igår gick vi på bio på Heron City och kollade på Trubbel i paradiset. Den var ganska rolig, men långt ifrån den bästa film jag har sett ;) Men det var ju hur som helt väldigt trevligt att gå på bio, såklart :D  Innan bion åt jag en läcker tallrick kyckling, pomfritt och tsatziki! Anna åt typ nån kyckling med nudlar. Jag smakade det,och det var faktiskt också väldigt gott. Och INNAN det så var vi på leksaksaffären och skulle köpa en julklapp till min kusin. Då såg jag en sak jag VERKLIGEN önskar mig i julklapp. Om jag inte får den så ska jag själv köpa den ;) Det var en sådär målarbok där man ska rita på kläderna. SÅ ROLIGT!
Hur som helst... Efter bion såg jag och Anna fram emot en varsin smoothie... Ja det gjorde vi minsann! Men då är smoothiebaren självklart uppköpt! Men eftersom dom nya också säjer smoothiesar så köpte vi ändå. Anna tyckte hennes var lös, men min var ju BOKSTAVLIGEN ett glas saft! Besviken :( Om jag ska köpa smotthie där igen så får jag säga åt dom att jag vill att min ska vara isig ;)
Nu! Så har jag bloggat klart för idag, och kanske för veckan. Jag vet nämnligen inte om jag hinner blogga imorgon efter skolan, och jag ska ju till pappa, som för den delen inte har ett internet ännu. Men FÖRRESTEN, jag kan ju blogga när jag kommer hem på söndag i alla fall! Då ska jag dessutom ha lucia uppträdande i kyrkan, så önska mig lycka till!
Veronica



Idol

Godkväll. Saker som hänt:
*skola
*bakat med friendsgruppen. (moccarutor)
*bild :)
*svenska :(
*köpt tomteluva till imorgon
*träffat en ''gammal bekant''.
Saker som ska hända:
*idol
*kexchoklad
*läsk
Saker som jag vill ska hända:
*den nya keso*n med kanel, äpple och kanel
Veronica

Gretel

Nejmen godkväll på er! Hej, hej, och åter igen hej! Jag har hållt undan en hemlighet för min kära Gretel. För två veckor sen, när vi hade kör, så sa jag till våran körledare att Greta fyller år idag, för att vi skulle sjunga för henne. Gretel har desperat försökt komma på vad det var jag viskade, men inte lyckats. Jag har gått runt till alla och sagt att Greta fyller år. Och när jag säger alla så menar jag ALLA! Så när Rune sa till alla i kören att Greta fyllde 13 så fick jag och hon en skrattattack. Jag sa ''high five på den'', men hon vägrade. Mystiskt...
P.S. Hoppas ni förstod min humor där...
På lördag är det julmarknad! Jag ska gå på stan imorgon och köpa en fin tomtemössa :D Det kommer bli kul ;)
Idag hade vi syslöjd i skolan, och det gick bra :D:D IMORGON är det som känt fredag, och då är de bild. Längtar SJUKT! :P
Nu ska jag gå och kolla på hockey med mamma. Go, go, go, Ssk!!
Veronica

Skolz :(

Godkväll. Jag vet att jag inte har skrivit mycket på sista tiden, men jag försöker så gott jag kan :)
Om ni undrar så har jag fått en ny dålig humor, jag går nämligen runt och säger ''goddag'' och ''godkväll'' till folk jag ser. Det började igår när jag lärde Elliot att skaka hand och säga goddag. Jag tycker att det är jättekul, men mobbas inte!
Idag har jag varit i skolz, som ni kanske redan förstått. Det kändes tråkigt, men dagen gick ändå ganska snabbt :D
På lördag så är det julmarknad, så då ska vi uppträda i kyrkan. Det kommer att bli bra :D Jag ska sjunga en vars med Petra. Måste lära mig den!! :P
Paul är cool :D
IMORGON fyller Greta 13 år. Vilken uråldrig kompis va? Haha, jag är äldre :D
Men nu ska jag sovz.
Gödnött!
P.S. Nästa måndag är de STUDIEDAG!! :D
Veronica

RSS 2.0