Konversation~

Här har ni då en del ur en konversation jag hade med min underbara lillasyster Sophia på 7 år idag! 8D
Jag: ''Har du nån pojkvän då?''
Sophia: ''Nej... Har du?''
''Ja'' :)
''Är det sant? Pussas ni?'' O____O
''Haha ja''
''Jag tror du ljuger...''
''Varför?'' ;o
''DU SKRATTAR JU!'' Ò__ó
''Men jag tycker det är roligt!'' 8D
HAHAHAH ♥
Hon sa även att hon var ledsen för hon inte kunde ha på sig sin ''tjusiga baddräkt'' (citerar) på badhuset så att killarna kunde se, HAHAHA XD
Kitteh

Kollar på idol~

Idol gör mig verkligen sur. För det första lovar jag att Mikael och Amanda kommer bli wildcards, trots att jag vill att Leonard, Emil och Hampus ska bli det D: Annars får man väl helt enkelt ta att heja på Moa.. Men tråkigt att det inte är några superawesome killar iår (nej, jag gillar inte tjejer). Jaja whatever, får fortsätta kolla och hoppas på att någon av dom som jag vill ska bli wildcards blir det helt enkelt!

Just det, har inte berättat om dagen, haha. Pappa hämtade mig i skolan och vi åkte och red med Sophia. Pappa gick lixom IN I SKOLAN. Folk stirrade. MENMEN! Pappa är ju då bara 42 så där har man nåt att vara stolt över i alla fall 8D
Kiddzizarna har setat vid datan i mitt rum enda sen jag kom hit, så jag har inte kunnat sitta nåt än. Men inatt blir det att vara uppe länge och (äta cocosbollar medans jag) spela(r) sims 8D För tro det eller ej, jag kom ihåg sims idag! Gör lixom inte vanligtvis det XD Så sjukt sugen på att spela, haha XD

Nu börjar idol! Adios ~

Kitteh


Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad

NU NI!! Nu...

Sad:





Bored:



Hyped:




Bara jag som lyssnar på rock/punk rock när jag e.. hyped..? O.o

Mad:



Happy:



Den sista var svårast att komma på, haha XD

Kitteh


Min praoplats!

YAAY! Hade panic idag när jag kom hem från skolan för det var sista dagen vi hade på oss att skicka praoansökningar, och jag hade inte ens tänkt på det. Men jag skickade ju 6 ansökningar och jag har redan fått svar! Det blir Bomans Hotell ^^
Väldigt fint om ni frågar mig 8D Sen vad jag ska göra där det vet jag inte.. Asså om jag ska jobba i själva hotellet eller restaurangen, haha XD Det får man se! Ska maila dom vecka 44 om tider och så :)
Kitteh~

07-06/2010

JAG HATAR INGRID! Tjock, ful, jobbig, äcklig, irriterande, korkad, HATVÄRD! USCH, dö! ;@
Skolavslutning på fredag. Massor att göra på torsdag!
*Servering
*Manikyr
*Pedikyr
*Duscha
*Välja alla smycken och smink
HEKTISKT!

Mammas aloevera parteey~

Mamma har fest med Lisa, Berit, Ulla och Ingrid! FEEST~ Haha nej men allvarligt jag sa ju förut att hon skulle ha aloevera fest, och det blev fett fail. 3 pers kunde inte och idag ringde 3 till och sa att dom inte kan, så det blev bara hon som skulle sälja grejerna med mamma, mormor och hennes kompis och mammas jobbarkompis, haha XD Berit är mormor btw 8D haha <3
Och förresten har James Morrison släppt ett nytt album som finns på Spotify nu, awesome va? :D
Och jag ska praoa vecka 45, så idag har jag skickat iväg 6 praoansökningar XD 2 till hotell, 2 till restauranger, 1 till en skola och en i en förskola XD Ska kanske rulla förbi Klädhuset i Trosa också och kolla där. Jo, alla är i Trosa förresten. Tänkte att jag kan bo hos pappa i en vecka då, lite fest sådär :)
AAAAAAAAAW, GE MIG EN KISSE!! Skulle sökt prao på ett katthem ju.. Retard jag e. MÅSTE GÖRA DET NÄSTA GÅNG <33
Oh and by the way, mitt nya namn är Kitteh 8D Ska börja använda det på bloggen bara för det :D
Kitteh

Number one 8D <3

Medans vi satt uppe i mediateket idag och jobbade med våra krönikor och cv:n la Landon Austin upp det här nya klippet på Youtube, och guess what..? JAG VAR DET FÖRSTA SOM KOMMENTERADE, GILLADE OCH SÅG DET! Gissa om jag är happy! ♥


I miss those blue eyes, how you kiss me at night
I miss the way we sleep
Like there's no sunrise, like the taste of your smile
I miss the way we breathe ♥

Veronica

Min krönika~

Ska någon behöva mista livet för att vi ska få upp ögonen för brister i vårat samhälle?

Som medans japanerna i våras fasade för utsläppen i Fukushima efter att tusentals människor omkommit i naturkatastrofen, så gjorde svenskarna uppror mot kärnkraftverken här i Sverige. Även tyskarna gjorde stora demonstrationer. Men det som stör mig är inte att demonstrationerna utfördes, utan tillfället  de utfördes. För tror man att en tsunami ska slå ut reaktorerna i till exempel Sverige eller Tyskland, ja då är man faktiskt dum. Särskilt eftersom Tyskland inte ens ligger i närheten av något stort hav. Vart var vi när Japan behövde oss?

Ett annat exempel: Attentaten emot sossarna i Oslo och på Utöya i somras. Hela Norden sörjde, och efter detta kom man på att om något liknande skulle inträffa i till exempel Stockholms skärgård så skulle inte polis och räddningstjänst hinna dit snabbt nog. Det borde man väl ändå kunna förstå utan att en katastrof ska behöva inträffa någon annanstans?

Och så det sista exemplet, ett färskt sådant från Ryssland.

För några veckor sedan störtade ett plan på väg till Minsk, Vitryssland från Ryssland. I princip hela det ryska hockeylaget Lokomotiv Jaroslavl ombord, där ibland den svenska målvakten Stefan Liv. Endast två av över fyrtio personer ombord överlevde och vårdas nu på sjukhus.

Planet hade allvarliga brister, och nu efteråt har det kommit fram att många plan av samma sort fortfarande används. Dessutom används plan från Sovjettiden ännu i Ryssland.

Dock har Sverige en mycket högre standard vad det gäller flygningen än vad Ryssland har, alltså rör detta inte Sverige.

Men medans ett hockey Sverige i chocktillstånd sörjer Stefan Liv och resten av Lokomotiv Jaroslavl så fortsätter vi, och Ryssland också för den delen, att blunda för väldigt många brister i våra samhällen, en del säkert mycket allvarliga.

Det finns förmodligen hur många exempel som helst, och jag skulle kunna sitta här hela dagen och rabbla, och fortfarande inte få med allt. Men dt har jag inte tid med. Jag bara hoppas att jag inte är den enda som tänker på det här, och att folk verkligen tar det på allvar. Annars kommer vi ingenstans. Annars är vi fast här för alltid. I ett samhälle fullt av brister som vi endast upptäcker efter att något hemskt händer. Och när det händer i Sverige, då undrar man ju vad som händer. Om man tar ansvar på allvar det och erkänner att man hade kunnat göra något tidigare, göra något innan det var för sent.

Är det så vi vill ha det? Ska folk behöva mista livet för att vi ska få upp ögonen för brister i samhället, i Sverige och i resten av världen? Och vems jobb är det egentligen att lägga märke till allt detta?

Ja det där var alltså krönikan jag skrev på svenskan XD Många av mina kompisar har lagt upp sina på deras bloggar så jag tänkte att jag skulle göra det med 8D Hope you liked it! Fick Mvg- så jag är nöjd XD
Veronica

Probs~

Du säger att vi har problem,
men du säger inte vad
Kanske så var min idé inte tillräckligt bra
Eller så kan du inte se
hur jag kämpar varje dag
Jag är aldrig nånsin bra nog
Du bara stod där och du log
Men du glömde vad det var som räknades
Inte att vara bäst,
utan att vara sann
Det enda som får mig att hoppas och tro på morgondagen
det är gårdagen

04-06/2010

Haha! Idag skickade jag en vänförfrågan till ******** ****** eller vad han heter. Han accepterade den, och sen skrev han i min logg ''Känner jag dig?'', jag baa ''Nej, men du jobbar på min skola :D'', och han baa ''Okej, då ryker du ur friends. Sorry :P'', och jag baa ''Haha :P''. Haha, först fatade jag ingenting eftersom jag är friendsare. HAHA XD Får väl försöka igen när jag är 20 :) Han är ju så snygg, han ser ut som Måns Zelmerlöw!♥
Love is a battle and it kills me..

(Kommentar: Blev lite osammanhängande där på slutet eftersom jag hoppade över en bit, haha XD)

My name is meat

Hello mina vännor! Sitter här och spelar lite gitarr, ska försöka lära mig en låt som jag ska göra en cover på XD Får väl se hur det går XP Eh.. det går väl lite sådär  om jag ska säga det själv. Tappar bort mig i takten så fort jag börjar sjunga, hahah XD Kanske ska köra på en egen istället.. XD
*tar en timmas paus i bloggandet*
Eh.. Det där gick ju inte så bra. Och nu tycker jag jag har spelat nog för idag, fortsätter imorgon 8D
Tillbaka efter ännu en timmas paus! Åt och lite sånt. Känns som att jag inte har så mycket att skriva om i det här inlägget..?
NAAW! Älska katter <33
Veronica

Mallorca 2011, del 4 - på stranden

Yay! Då var det bara 2 delar till med bilder från Mallis efter det här! Men sen har man ju resten av sommarbilderna också.. Ska skynda mig bäst jag kan 8D
Så ska jag väl bara säga att idag var vi vid skaniarinken och orienterade, sen kollade vi typ när några spela fotboll XD TRÅÅÅKIGT!!
Haha, psykvarning på den första bilden på Elliot XD
Min lilla son vill ha bullar så nu ska jag rulla till affären och köpa det.. Adios!
Veronica

Day 09- Something you’re proud of in the past few days~

Eh.. stolt? Jag..? Nej typ inget, städade mitt rum..? O.o Har väl inget speciellt att va stolt för XD

28-02/2009

Vi åkte hem. Sov mkt. Gick snabbt. Var jobbigt. Hemma <3
Idag
Aa, nu är jag hos pappa (farmor och farfar). Farmor & farfar är som vanligt inte hemma. Den här gången har de lånat Björns lägenhet i Stockholm.
Som vanligt är jag barnvakt. Usch!
Igår badade vi. Setat vid datan. Knappt sovit. Gissa anledningen? Aa tv:n. Det är bara att inse att man aldrig kommer få sova ut när man är hos pappa...! USCH!
Jag ska få EGEN säng hos pappa! =D Eller är det bara en myt nu igen...?
Nää, nu vill jag hem.
Idag har Jessica födelsedagsfika. Detta är vad jag har köpt!
Vita örhängen (metall...?)
Vitt armband plast
Svarta örhängen trä
Mamma har bakat:
Morotskaka, moccarutor, kolakakor och mandelmarränger =D ♥♥♥
Mmmee emd e på radion!♥♥♥
(Kommentar: Pappa bodde hos farmor och farfar ett tag medan han letade ny lägenhet ^^ Och Greta hatar när man gör grubbar med ''=-ögon'', och det gör jag med, men upparligen gjorde jag det inte då! Men så ni vet gör jag verkligen ALDRIG sånna XD)

An inlägg!

Luuh! Kom på det att jag inte skrivit så många ''vanliga'' inlägg på sistone om ni förstår vad jag menar, haha XD Kan ju passa på att berätta att jag just pratade med min kära moster Anna och att det kanske blir bio på heron city på torsdag! Då har mamma nåt aloe vera partymojjsmojjs också men det ska väl gå och slingra sig ur XD
Och så ser man på idol då! Moa måste gå vidare, annars dör jag på riktigt! Hon är den enda tjejen som inte låter som dom andra lixom XD
Och så en kille som Greta (jag också lite, hehe) stalkar, han har fått en tjej, så igår satt Greta och grät typ hela dagen i skolan, och även idag. Fullt förståeligt! Han bor dock inte i Sverige så man får stalka över fb XD För er som inte fattar det är det väldigt kul. Jamie säger att vi lever i en fantasi värld där allt löser sig självt och man kan göra som man vill, men vet ni, den är så mycket mer lätt än den riktiga världen! ♥
Och så texterna jag publicerar på bloggen, de flesta är gamla och jag syftar inte på nån XD See Klas makes me very happy ^^, No, ni misstolka inte 8D Det är väl kinda.. official nu antar jag XD Awesome~ ♥
Jesso klagar på att jag inte säger nåt till henne, hon baa ''du är så tyst. Jag säger allt till dig om mina killar men du säger säkert bara allt till dina kompisar''. Så hon vet säger jag inte en massa till dom heller, men lagom 8D Det Jesso inte märkt är att hon och jag är väldigt olika. Jag är lixom ''Dancing my happy dance whenever I feel like it''-typen, och ''Locking myself in my room refusing to talk to anyone when I'm sad or mad'-typen. Tvärtom mot vad hon är då alltså, haha XD Och jag vet att jag skriver på engelska typ jämt, men det kan inte hjälpas!
Jag märkte just att det blev väldigt mycket text här.. Men det får ni leva med faktiskt! Nu är ni lite uppdaterade här ^^ Ha det gött!

Veronica

Landon made my life!!~~

AND SO A SINGER MADE MY LIFE ONCE AGAIN! Ladon den här gången!
Han la upp länken här nedan, så mailade jag det jag skrev och fick det svaret 8D
Hey Landon! I'd love for you to come and play in my school Pershagenskolan in Södertälje, Sweden! Just kidding, I know you can't (But I'd still love for it to happen!). So, instead I'll just tell you that I want you to come and play in Sweden! That would be so awesome. Atleast if people under 18 can come, so I can go too, haha.
Oh and by the way, I love all your songs, covers and vlogs!

Take care! Lots of love from Sweden!
Veronica



One day Veronica! i'd love to :)

thanks for the message
-Landon

ÄLSKAR MITT LIV IBLAND!! ♥♥♥

Veronica




Från i lördags ^^

Hola amigos! Här kommer lite bilder från i lördags när vi var på Torpa ^^ Tyvärr kunde jag inte ta så många för kameran dog D:
Min mogna raring Sara snodde kameran 8D
That was pretty much it... Ska skriva mer snart ^^,
Veronica

Day 08- Short term goals for this month and why

Ehm.. Typ att klara sig igenom månaden? Hatar skolan, fy den förstör mitt liv på riktigt.
Nej men förutom det skulle jag behöva lägga upp en av mina låtar på youtube, men det är typ bara 3 dagar kvar på den här månaden ju så det kommer jag inte hinna xD Men säger till när jag gjort det ^^

Veronica


Thinking~

I'm thinking about us
I'm thinking about things we could do
Who we should be and all the places that we could see
But if this is all you'll ever give,
don't make me believe that this could be so much more
You see this is what I'm living for
And be so sure
You are who I'm dying for


Day 07- Something you're currently worrying about

Typ.. Livet? Neh men jag orkar inte tänka på nåt just nu. Vet inte om det blir nåt med Linköping eller inte. Och det måste jag ju för att kunna söka gymnasium, så ja, det är väl typ gymnasievalet jag oroar mig för? Ja usch det är jobbigt. Och helt ärligt vet jag inte om jag vill flytta längre om jag kommer lämna allt folk bakom mig D; Seriöst, alla där kommer säkert vara normala. Kommer förlora hela mitt liv och vara forever alone utan vänner </3

Veronica


Som jag sa så ja

Jag heter Batman. Jag bor egenligen i en grotta med mina utomjordingar till familjemedlemmar men strejkar just nu från livet med min vän Arne. Vi har bosatt oss i skogen, på varsin sten. Besök oss gärna inte. Funderar på att flytta till Gretus. Men ingen vill ha mig så det blir nog inge bra. neh.


Jag är för trött för .......................... min egen humor. aa.


Here comes some covers~

Det var länge sen jag gjorde det här nu så det är väl bara att köra på ^^
Idag blir det Foster the people mot Landon Austin 8D Svårt val...

Orginalet: Pumped up kicks med Foster the people


Covern: Pumped up kicks med Landon Austin


Egentligen är det stört hur orginalet kan va så bra eftersom den är så sjuk egentligen XD Menmen, love it!
Men... Då man älskar Landon Austin måste man ju erkänna att hans version är snäppet bättre 8D Ska försöka lära mig den på gitarr ^^

Nej nu måste jag sova, man ska ju upp imorgon också! Dessutom tycker jag att jag har bloggat tillräckligt för ikväll XD Godnatt! <3

Veronica


Forgot

I'm sorry
I think I forgot to tell you
Tell you that I love you
But that's alright
Haven't you figured it out?
The way I look at you
The way I kiss you
It should be enough
'Cause the way you look at me
And the way you kiss me
It's enough
You don't even have to tell me
I know
I know what you feel
I know what you want me to feel
And you should know
You should know, know I feel the same


27-02/2009

Dagen innan vi åkte hem. Vi började med slalom i backen, hälsade på Strumpan en del. Det är en kille med nåt rött över hela fejan. Han var där förra året också. Mongot och Skitungen kom inte. När vi bara hade tänkt att åka ett sista åk i backen så stängde liften pga. att det blåste så mycket. Vi åkte långfärdsskidor hem. Macce och Jeppe tävlade, själv åkte jag vilse, men hittade snabbt. Dock blev jag livrädd!

Skam. Jag satte mig i soffan utanför grottan när jag kom fram, det hade varit pinsamt att klampa in. Efter en stund kom Marcus, han skulle ut och leta efter mig. För att ta vara på dagen spelade jag mycket kortspel. :P

Update!

Hello raringar! Förlåt att jag typ inte bloggat något i helgen men jag har inte haft tid! Klas kom ju i fredags så då kom Elin och Greta hem till mig och så kollade vi på idol och nån random film tillsammans ^^ Det var fest!

Så igår åkte vi till Torpa för att träffa klassen, men det var typ bara 12 pers som kom.. TRÅKIG KLASS! Men mina vänner är inte tråkiga (även fast dom inte var där)! Greta och Elin var sjuka, Alicia var hos sin pappa och Becka var i Uppsala, haha. Menmen! Vi hade det festligt ändå ^^, Torpa är ju då en strand, så vi typ.. grillade mahmallows och Erik lekte skogshuggare så vi fick lite värme på kvällen 8D Men DON'T WORRY! Vi är väldigt vackra och skötsamma så vi släkte elden innan vi gick hem 8D

Och idag.. Var vi typ på stan bara XD Vi skulle gå till Greta så hon kunde komma ut och leka MEN NEJ DÅ VAR INGEN HEMMA! Sorg ;(


HAHAHAHAHA jätterandom bild på Osmo Ikonen! Förlåt, men även och han är finne (och alltså allmänt awesome) så är han ju inte snygg! Menmen, han e töff 8D

Blev plötsligt på brutalt blogghumör... Så jag tror jag bloggar mer på en gång, hehe ^^,

Veronica


Day 06- 10 ways to win your heart~

Hm... Här får man tänka lite!

1. Be honest! Dude jag hatar när folk är oärliga bara för att inte såra nån. Det är ju värre att ge nån falskt hopp lixom ;)

2. Smell good! Haha stackars dom som inte gör det då! Nej men allvarligt när killar har god parfym! Hehehe ♥

3. Var dig själv ^^, Don't wanna fall in love with a lie, do you?

4. Acceptera mitt fangirlande! Du måste leva med det, för jag kan inte leva utan det!! ♥♥

5. Försök att hålla the convo alive! (convo är då mitt eget lilla ord för konversation). Jag vet att det är kinda mitt jobb också, men I don't want no awkward moments, so please, do help me! Hahaha asså jag tror seriöst att jag kommer övergå till att bara prata engelska om jag fortsätter såhär!

6. Tips! The ögonen say a lot!!

7. Man måste ju ha humor 8D Annars man baa.. eh... K. Typ så va (:

DUDE BARA 3 kvar, KOM IGEN NUUUE!! *avbryter för att ringa Anna* SÅ! Bio på torsdag blir det, just so yall know!

8. Make sure I know I'm the only one ^^ <---- Haha random I know XD

9. Var... straightforward! Säger man så? Nej men att man säger det man vill och det man känner utan att vara rädd för det ^^

10. LAST BUT NOT LEAST!! Don't be afraid to show feelings!

Hehehehe fick lite brist på fantasi, det märks inte va? Men nu är det gjort i alla fall :D


Day 05- A picture of somewhere you’ve been to~

Heheheh jag kom på att man inte ens behöver facebook för att hämta den här bilden för jag hade den på bloggen XD Ja det här är ju lite tråkigt eftersom jag la upp den nyligen, men what to do? Jag har lixom inte bilderna från Kreta på datan XD


Så det blev den här från Mallorca igen då 8D

Veronica


Nanananana batman!!

Skulle lägga en sån där grej.. eh.. dag 5! Men jag kan inte för jag bejövde en bild från fb och det har laggat ihop XD Anyways, ska till stan och hämta Klas snart 8D Så jag hinner inte blogga så mycket mer idag. Sen kommer Greta och Elin också så ska vi kolla på idol och tjocka oss XD Ha det bra! ~

Veronica


06-02/2009 Tidig kväll

Imorse var det jättemycket snö! Det var inte plogat, ingen slalom här =( Alla utom jag och Macce åkte till Ica i Hede för att handla. Vi grävde på grottan, som vi vill sova i. Självklart får vi inte det! ;-)
Plogbilen kom medans de var och handlade så när de kom hem åkte vi till backen & åt & sedan åkte vi slalom. Det var ganska opistat idag.

I liften var det två töntar. En sjöng jämt och jag är säker på att hon var utvecklingsstörd. Henne döpte Macce till ''Muppen'' och den andra till ''Skitungen''. Hon hette det för att en gång hade hon ramlat och Macce körde förbi och då sa hon:
- Hallå, får man inte skita ifred eller?


Skita! HAHAHA! Där är våra nya mobboffer!

Snön var mjuk och det var bara jag, Macce och Tobbe som åkte.

När vi kom hem spelade Marcus och jag 500 samt åt.

Nu spelar, Macce, Jeppe, Tobbe, Lotta och mormor plump. Jag och Emelie skriver dagbok. Hihi ;-P

Kom på lite på en sång. Nu ska jag skriva klart d

Landon~~

Halloooo! Jag har märkt det att jag inte bloggar lika mycket på sistone.. så nu får jag ta och göra det! Kan ju ta och slänga in ett vackert inlägg på Landon (som jag är vän med på Facebook btw).

 

<--- Gotta love dizz~~

<--- oh and this!


HAR NI SETT VAD SÖT HAN VAR NÄR HAN VAR LITEN ELLER!?!?!? Han var 5 där <33


HIHIHIHI jag älskar att va hans fan för han lägger upp måndagsvideosar och vlogs helatiden på Youtube så man håller sig uppdaterad 8D Han har en skiva också, part 1, men jag lovar att den inte kommer gå att beställa D:

OCH JAG MÅSTE TALA OM EN SAK! Jag la ju upp en bild på tårtan jag bakade på Marats födelsedag Musiqqs logg och han kommenterade iadg och baa ''THANKS! (:''. OMG I'M ON TOP OF THE WORLD, HE MADE MY LIFE
<33

Oj just det jag glömde att säga en sak, Landon is the best ♥

Veronica


Day 04- A habit that you wish you didn’t have~

Hm... Ja hörrni, dels så går jag och äter typ kakor och sånt när jag är hungrig (och även när jag inte är det för den delen). Äter alltså mer än jag egentligen behöver XD

Och jag vet inte om man kan kalla det en vana, men ibland försöker jag göra ett tal av registreringsskyltar, och jag hatar lixom matte så jag fattar verkligen inte varför ;o Men till exempel om en bil heter ''OHI 339''jag baa
''3x3=9'', hahahaha XD


Day 03- A picture of you and your friends~

Fest con Malin, Alicia & Greta ^^ (med på svenska, tränar min spanska för att fortsätta ha mvg! Bra va?)


Åhåhåh, saknar UppCon folket :( Där med Greta och Bianca, Bianca står mellan oss <3


P.s Kände att jag måste lägga upp den här ytterst attraktiva kommentaren från min kära moster Anna:
Rudy för i helvete fet???!!! Lägg ner du är ju den i hela familjen som belönats med snyggaste kroppen du går ju fasiken under namnet "Rudy the ass" och då i enbart positiv bemärkelse!!!!

Cheers darling!! <3 ... Bara för det kom jag på att jag skulle ringa henne, det hade jag glömt O.o Gör det imorgon :D

Veronica


Studiedag 8D

¡Hola amigos! Igår sov jag hos Greta eftersom vi hade studiedag idag ^^ Vi drog till Estocolmo (tränar spanskan förstår ni) och festade ;D Köpte lite Pocky, ätpinnar och nån random godis som smakade lax D; <---- Sadface because I hate zeeh lax D:
MENMEN vi åt mat (MUEMZZ), och sen när vi skulle till Max och köpa lyxshake, TROR NI INTE ATT GLASSMASKINEN E TRAIG så man måste vandra 42567303488743 mil för att komma till en annan max D: (ja vi är tjocka och gör vad som helst för lite lyxshake).
However, annars var det bra! Men jag knäckte höften när jag skulle vända mig om och det gör ont :@
Random bild på Gretas vägg XD
Och så våra mobiler med mobil smyckena vi fått av våran kära vän Jasper 8D Min är den svarta ^^
ÅHÅHÅ LYXSHAKE <33
Och min lilla koreanska granatäpple dricka, smakar mums btw :D
Usch imorgon ska man till skolan. Big dizz. (Diss en Sueco)
Veronica

Day 02- The meaning behind your Blog name~

Ja, det var ju då jag och Molly som hade bloggen från början, så det är ju ganska enkelt! VeronicaMolly lixom 8D Folk har frågat om jag heter Molly i mellannamn och så är det alltså inte XD

P.s Greta hälsar att hon JUST RAPADE! Asså.. Hon rapar verkligen aldrig så believe me, this is a BIG deal!! ;o


25-02/2009 eftermiddag

Hej! Jag har inte haft tid att skriva igår, men nu skriver jag i alla fall. Har en hel del att berätta! Igår åkte vi skidor & kom hem & åt & slappade. Efter en kort stund åkte Macce, Jeppe och jag långfärdsskidor. Vi åkte inte över vägen, utan vände där och åkte skogsvägen hem. Macce tröttnade efter en stund och åkte hem igen men jag och Jeppe fortsatte och åkte hela vägen upp till liften och tillbaka. De andra hade varit oroliga ;-) Vi slappade & spelade plump. Vi började också på en grotta.

Idag...
Jag gick upp. Vi åkte slalom i backen ca 3 timmar, åkte långisar hem och åt våfflor. Macce stannade ute och åt där. Senare gick jag och Jeppe ut. Jag var ute längst. Vi gick in för att packa eftersom vi skulle duscha uppe vid liften. Nu e vi hemma. Ses =D

P.s Nu heter du Cady. Fattar du? Kära Dagbok. På engelska K=ca D=dy (Hihi) Cady

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself~

... What if I don't have a recent picture of myself..? DEN HÄR KOMMER BLI JOBBIG!
Eh okeido det här är väl den senaste, från när jag var på Berget och jobbade XD


* Jag är helt stört beroende av musik, och jag menar det 8D

* Jag är en nattuggla 8D hatar att gå upp på morgonen...

* Har över 80 par örhängen! (svar ja, jag är beroende.)

* Jag hatar verkligen skolan, och jag menar det. Hemkunskap är okej, annars hatar jag.. i princip allt! Så det känns lite jobbigt att jag måste välja gymnasium när det jag egentligen mest av allt vill göra är att gå i pension D:

* För er som missat det så har jag typ världens största familj! 5 syskon och 3 extrasyskon XD

* Det värsta jag vet är folk som andas högt, drar tänderna mot gaffeln och inte klarar av att tugga med stängd mun. Usch!

* De bästa pogrammen är idol, top model, desperate housewives och melodifestivalen enligt mig 8D *följer intensivt*

* Mitt rum är alltid stökigt. Verkligen. Asså, jämt! Mamma och Jamie klagar på det helatiden men jag orkar inte bry mig 8D

* Jag tycker att Länstrafikens bussar (dom gröna) är hur läskiga som helst, och får panik när jag måste åka dom! För det första betalar man fett random, och så står det inte nästa hållplats namn, så man vet inte vart man ska plinga om man inte åkt förut OwO

* Har regelbunden kontakt med... typ... 6 pers från andra länder över facebbok 8D (Jasper, Soichiro, Steven, Nathan, Yuliya & Meredith ^^ ) Alla e mellan 15-23 8D

* Jag har träffat Jason Mraz!! (I'm yours dude) i Stockholm efter en spelning 8D Suger att jag inte har bildbevis, menmen D: Han hade brun t-shirt och hans gråa mössa, BELIEVE ME I REMEMBER! Kunde typ inte stå upp för jag var så nervös XD Och han luktade gott <3 Kan publicera en bild på ett skivfodral han signerat någon gång ^^

* Jag tycker jag är tjock, på riktigt. Min mage och mina ben typ äcklar mig :s Framförallt eftersom alla mina kompisar är typ supersmala (fast lagom smala XD) och inte äter typ någonting.. Måste börja träna :s Hade maginfluensa i en vecka en gång och gick ner över 5 kilon, tycker det vore bättre om det kom nu när jag behövde det XD

* Mina föräldrar separerade när jag var 3, men jag har aldrig varit ledsen för det ^^ Kommer ihåg min skolsköterska i friskolan som sa att jag visst var ledsen, och fortsatte prata om att det är okej, och att alla blir ledsna. Usch. Hemsk kvinna. Hatar henne fortfarande.

* Jag är allmänt osocial. Sitter alltid och lyssnar på musik på bussen på väg till skolan och så, och blir ledsen i ögat om någon social människa kommer själv till skolan, för då måste man prata med den och dissa Boyce Avenue och sina andra lovers :(

* Öh okej.. EN KVAR, tänk tänk tänk!! Totalt ointressnt, men jag gillar inte tjejer som artister! Skulle aldrig någonsin kunna tänka mig att köpa en skiva av en tjej XD BIG DISS!

Mallorca 2011, del 3 - vid poolen

Hejhej! Jättejobbig dag idag, försov mig till 5 minuter innan jag skulle gå, och så har jag mått illa hela dagen D: MENMEN! Får väl ta en mazarin ^^
NU MINA VÄNNER! Kommer mer bilder från Mallis ^^ Vid poolen då 8D
Skriver mer sen ^^
Veronica

Trétthio dagar ju knouu

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
Day 02- The meaning behind your Blog name
Day 03- A picture of you and your friends
Day 04- A habit that you wish you didn’t have
Day 05- A picture of somewhere you’ve been to
Day 06- 10 ways to win your heart
Day 07- Something you're currently worrying about
Day 08- Short term goals for this month and why
Day 09- Something you’re proud of in the past few days
Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
Day 11- What makes you feel better when being sad
Day 12- Why did you start blogging?
Day 13- A picture of your room
Day 14- A picture of you and your family
Day 15- Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play
Day 16- Another picture of yourself
Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why
Day 18- Plans/dreams/goals you have
Day 19- Nicknames you have; why do you have them
Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future
Day 21- A picture of something that makes you happy
Day 22- What makes you different from everyone else
Day 23- What are you known for
Day 24- How have you changed in the past 2 years
Day 25- What I would find in your bag
Day 26- Your favorite time of the year
Day 27- Why are you doing this 30 day challenge
Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29- In this past month, what have you learned
Day 30- Your current favorite song

Just because I lost my life somewhere down the line! Neh men jag snodde honon från Gretus, som snodde den från en liten Jasmin 8D Tänkte göra det när jag såg att hon gjorde det men jag orkade inte, men nu gör jag det iaf, haha XD Börjar imorgon, nu är det idol som gäller ^^,

Veronica

Hos le kusinen!

Hejhej 8D Tänkte först säga förlåt för att jag inte bloggat igår (lördag) men sen kom jag på att jag gjorde det på morgonen, så det är ju lugnt ;D Skulle göra ett till inlägg, men internet slutade fungera, och jag kunde inte koppla upp det eftersom man gör det i pappas rum och dom sov D:

Hur som, igår var vi hos Anna-Karins kusin och grillade och lite sånt mys. Spelade wii med hans son Alfred också, han är 7 ^^ Så sjukt söt!! Tycker dock att hans föräldrar kunde döpt ungarna till något annat än Alfred och Märta.. :s

Tyvärr har jag inga bilder eftersom jag glömde kameran hemma, fail D: However, dom bodde på en gård mitt ute i ingenstans, och... kvinnan.. som bodde där (OKEIDO FÖRLÅT JAG GLÖMDE VAD HON HETER), hon har en butik där XD Och förresten bakade mazariner innan också! Jättefula, men smaskisa 8D

<--- Samu's happy face ^^

Då ska man rulla till affärn och köpa gurka och dipp till idol då ^^

Veronica


Landon Austin~

Ja jag har hittat en ny artist!! (Det var ju trots allt 4 veckor sen senast.)
Så ja, denna lilla Landon är 23, född 08-08/1988 i Dallas, men nu bor han i Nashville 8D *snokar runt på hans facebook* Tyvärr har min kära fader något utav en dampdata, så man kan inte ladda upp bilder... Får göra det sen ^^
Hur som helst hittade jag honom genom att jag random hittade den här covern på Skyscraper som han gjort med Luke Conard ^^ Landon är han i rödrutigt 8D Han är ju inte världens snygging, han har breda käkar och litet ansikte, men det syns inte i profil så då e han stek 8D
Han är inte speciellt känd om man säger så.. Men hoppas verkligen han blir det för han är underbar! ♥
Så söt, på hans facebook sida baa ''Hey I'm Landon! And I'm just really glad you're here :)'' AAW ^^
Neh nu måste jag nog försöka somna om.. Haha. Nattis!!
Btw, här är fler awesome versioner på Skyscraper 8D
http://www.youtube.com/watch?v=Zjsln7XG9b8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=fb-2WyPw70w&feature=BFa&list=ULMXl5-EL2zjA&lf=like-suggest
Alla är ju bättre än Demi Lovato i alla fall, gillar henne verkligen inte XD
Veronica

Run away

I'm done for today
Got nothing left to do
And I'll walk home soon
Walk home through the park of autumn leaves
And they shall fall down in my hair
But I can't see the beauty, no
To me it seems the trees and leaves are bleeding
Is this 'cause my heart's bleeding now?

The cold in the air surrounds me everywhere
It trappes me with my feelings
But what's there left to feel when all the feelings are gone?
Maybe hate
Or maybe nothing at all

I'm at the door, put in my key
I walk in to this warm, cozy home
But I'm still cold

Maybe you saw it
Maybe you didn't
But the first snow came today
And the snow's like knives in the air
Leaving scares everywhere

I can't handle a broken heart
I should have made it stop from the start
But now the cold in the air surrounds me
Trappes me with my feelings of emptiness
I guess it's best for me to run away

Att rekommendera 8D


Igår visade Linn mig några låtar hon gillar på bussen, och hon bad mig göra ett inlägg med låtar som jag rekommenderar, så nu gör jag det! Hann inte igår, haha. Lägger upp 5 olika ^^
1. Boyce Avenue - Briane
Typ alla Boyce Avenues låtar är bäst, la bara den här eftersom då kan jag passa på att säga att jag vill att dom spelar den här på min begravning ^^ DON'T WORRY, det är ett tag kvar! Och inte för att jag tänker ta självmord, men den är fin. Det handlar om Daniels bästa kompis fru som tog livet av sig, hon hette Briane. Så vila i frid.. ♥
2. Osmo Ikonen - Better than reality

Finnar är bäst. FACT!
3. JTX - Love in America
Typ den enda låt ingen vet att jag lyssnar på...? Men nu vet ni 8D Den är ju fett skön, går bara inte att förneka ;D
4. Musiqq - Miljonārs
Musiqqs senaste låt ;D *misshandlar replay-knappen* ♥
5. Wonderful life - the city beyond
Eh... Det märks inte att fantasin tog slut på slutet va? Tänkte lixom att jag ville lägga nåt som ingen vet att jag gillar XD En människa som jag inte pratar med längre visade den för mig, gillar texten ;D Men den vore bättre om den inte var reggae tycker jag ^^ That's it! :D
Veronica

Mallorca 2011, part 2

Hej svejs i lingonskogen! Idag har jag varit hemma hos Alicia och pluggat typ hela dagen.. Hade skoljoggen idag också, buhu jag hatar det D: Hur som, jag är hemma nu :) Här kommer fler bilder från Mallis ^^
THAT ASS!!!
Jesso slutar jobbet nu så hon kommer hem alldeles snart. Måste börja bege mig ;) Men bloggar mera snart :)
Veronica

Just because I said so

Seriöst vad vill folk mig? Orkar inte med nåt, jag e så trött.. D: Och nej, det här är inget deppinlägg som säger att jag vill ta livet av mig, för dels är jag inte så deprimerad. Och nej, det här är inget ''ojojoj vad jag är deprimerad, jag ska nog ta självmord'', för förresten är jag inte deprimerad, bara allmänt trött, och jag skulle aldrig ta självmord, tycker att det är det fegaste nån någonsin kan göra. Om man sitter i en sits man inte vill får man själv ta ansvar att komma ut ur den. ''Man ska inte skjuta puppan för att fjärilen ska komma ut'', just so yall know.

Neh men allvarligt jag hatar skolan, har typ panik varje kväll för jag vet att jag måste gå upp alldeles för tidigt, för att gå dit. Sen när jag kommer hem har jag tråk hela dagen och typ sover fast jag egentligen måste plugga.. Så spännande är mitt liv! Sen klagar bara mamma och Jamie på allt man baa JAJAJAJAJA, jag fattar pointen lixom -.-' BLÄEH, inget alls illa menat mot min kära familjkaka men ibland skulle det vara skönt att vara hos pappa på mammaveckorna istället. Pappa och anna-karin är sånadär som kan chilla utan att må dåligt av det, till skillnad från mamma och jamie.. Jaja what ever. Adios amigås~

So, soooo

Ja här sitter jag vid köksbordet och pluggar med Alexandra över facebook, samtidigt som jag pratar med Jasper. Skickade brevet till honom idag ^^, Jessica, 19 år, sitter och leker med Elliots trolldeg XD Hon baa ''är det du som gjort dom här små bollarna'' jag baa ''ja'', hon baa ''Dom är supersöta!''. Hon är verkligen inte frisk... -.-'

Hinner inte blogga faktisk, måste ju plugga D: So prov på fredag. Just kill me allready D: Skolan förstör påriktigt mitt liv. Lixom att gå till skolan 5 dagar i veckan, fattar inte lärarna och resten av skolfolket att det är som att långsamt ta självmord? ;s *dör inifrån*

<--- Da monkey mouth~

Byebye, nu ska jag springa till affären!
Btw Greta hatade mig när jag började göra ''~', så jag tror inte vi är vänner länngre...

Veronica


Alive

Pitch black sky with a thousand stars reflecting their light in you eyes
And the moonlight faaling softly over the sea that night
You're everything I've ever wanted and needed and more
I couldn't ever ask for more
Having you meant the world to me
Like a dream, it was so clear
Like a dream, I saw it all so clear
But like dreams end, so does fairytales
Now I'm awake and you're gone
Forever and always
Let me be able to say forever and always again

You made me come alive
I could breathe for the first time
Yes, you were my sunshine
If I'm by your side when I wake up
Then I have nothing more to wish for
If you only knew how much I miss you
Oh if you only knew how much I need you
Well baby, this song's for you

What will tomorrow be like?
I'm not sure, but I'm always heading forwards
Sure, yesterday's behind us now
But I can not forget
You know I'll never forget your soft embrace
Your sweet whisper in my ear
And you're beautiful eyes; those which made me fall

Ain't it funny how time could just stand still like that when we would meet?
Ain't it strange how the atmosphere's filled with emptiness when we're apart?
Well maybe that's just because we're not where we belong
I wanna go home
Forever and always
Let me be able to say forever and always again

It's just so long ago and I'm so alone without you
Don't know how to move on
My head plays the same flashback over again
You and me at the beach that night
You held me so tight
I'm in my bed thinking
I wanna call
But I don't know what to say
Don't know where to begin
Can't find the words
And I don't know what to say
Don't know where to begin
Can't find the words
And I wanna run to you, but I don't know where you are
Help me find you

You said I'd never have to run
You were right there and I knew just where to find you
I'd never have to run
You were right by my side when I needed you
Forever and always
Let me be able to say forever and always again
I want to love one person only and that's forever


Dalahäst~~

Hellu alla barnen, och förlåt att jag inte skrivit eller lagt upp bilder så mycket på sistone! Ni har väl rätt att veta att idag var jag på stan med Greta och köpte en liten nyckelring med en dalahäst som jag ska skicka till Japser i Sinapore ^^ Jag är fett deprimerad för han ska åka till armén i 1 och ett halvt år om mindre än 2 månader D; Känns hemskt :(
Ska skicka brevet imorgon ^^

However, vi åt kebab (HEHEHE) för det är muemzhight :D


Mr. Perfect ♥

Kollar på idol, dom e i Linköping, min framtida hemstad~ Hehe

OH JUST KILL ME WON'T YOU?!?!?! Måste ut i stormen och kasta återvinningen efter idol och kasta återvinningen, NOOOOOOOOOOOEH!!!! :@

Veronica


23-02/2009 (kväll)

Halelulijah? Nja, don't think so! Dagen började väl sisådär. Det har varit bråkigt hela dagen. Vi åkte skidor. Det gick bättre än väntat, kände att jag hade kontroll. Ramlade 3 ggr, rekord! :D Asså, jag brukar alltid vurpa mera. Jag och Macce höll sams, hm, ovanligt! :o Lilla liften trasig.

Åkte långisar. Macce och Jeppe körde tävling och gav mig kritik hela jäkla tiden! Jag bad dom sluta men ack, nej. Tobbe e jobbi. De spelar ''plump'', så nu kan jag skriva så att ingen märker.

Tänker på Maria, brevvännen. Får berätta mer en annan gång. Huvet e tomt. Det är dags för dig att gömmas, KD!

9/11

Då var man hemma igen då! Har tyvärr inga bilder att lägga upp, eftersom min kamera är hos pappa. Men ska hämta den nästa helg :) Igår var vi hos våra grannar Lars och Ulla, och så var jag med Maja. Vi cyklade ner till stranden och jag badade ^^ Vägrar att inse att sommaren är slut! haha ^^ Det var kallt, men ändå fett värt! Blev nog sista doppet för iår då D: Förutom det har vi typ bara hållt på på tomten, med gräset och så.

Och så var det 10 år sen terrorattackerna i New York idag.. ''Dagen som förändrade världen''. Har inte så mycket att säga om det eftersom jag bara var 5 år och inte har något minne om hur världen var innan. Men ändå, värt att uppmärkssamma! Jag menar, hur många gånger har man inte hört mamma berätta om den där dagen när hon kom hem från jobbet och grannen frågade om hon hade hört vad som hänt. Den dagen när hon bara satt framför tv:n och inte kunde tro sina ögon, när omkring 3000 människor dog. Den dagen var för 10 år sen nu. Jadu, har som sagt inte så mycket att säga om det eftersom jag bara var 5 och inte har något som helt minne av det.. Men man kan ju tända ett ljus för alla de som omkom då.. ♥

Veronica


~

Det som brukar och borde vara så självklart
Det har jag den här gången haft svårt att läsa av
Ja jag tror faktiskt att det skulle vara en lögn om jag sa
att jag förstått vad du menat
Helt precis, varje gång
Och folk tycker väl att jag är konstig
när jag säger att jag är glad att det blev som det blev
Fast själv tyckte jag det var konstigt innan
när jag inte visste vart vi stod


Un pasta de pollo

Kom hem för en stund sen efter att ha varit på Mimmos pizzeria med Jessica. Hon åt pizza och jag kycklingpasta, för andra gången idag haha ^^ Men jag är tjock så försöker  bli lite hälsosammare, så jag inte blir ännu tjockare XD Att jag åt kladdkaka när jag kom hem från skolan idag räknas givetvis inte...

Hatar skolan. Läskigt mycket. Usch. Fy. Bleh. Och det att vi måste välja gymnasie iår känns inte heller så bra ;/ MENMEN! Vet ni vad som känns ÄNNU MINDRE BRA? Jasper, min och Gretas vän från Singapore ska till armén om en månad och ska vara där i 1,5 år.. Skulle skicka en present till honom, så jag får köpa en och skicka en nu innan han åker ♥ Ska även skicka ett brev till min vän Yulia i Vitryssland! VÄRLDENS MEST KOMPLICERADE ADRESSER! Till exempel ''House number 16, flat number 148''. I was like.. Wtf :s

However...

Kwak Min Jun är Sydkoreas sötaste människa~ ♥

Ska snart plugga på spanska glosorna, nians första läxa.. Känns inte bra! Eller okej då vi hade läxa i biologi också men den gjorde jag inte för jag kunde redan XD
Måste dessutom packa eftersom vi ska till landet imorgon, så ni kan tyvärr inte vänta er fler inlägg förrän på söndag efter idag ;) Nej nu måste jag faktiskt göra allt det där! Adjö med er~~

Veronica


R.I.P Stefan Liv <3

Hejhej~ Nej idag kommer ni inte få några roliga inlägg för jag är deprimerad. Inte nog med att det spöregnar och mitt smink rann bort imorse, utan det här med hockey laget.. (för alla som inte vet älskar jag hockey)

För er som inte hört det ännu har ett plan med ett helt ryskt hockeylag störtat, och bara en har överlevt, Alexandr Galimov, han ligger på sjukhus nu.. Men det betyder ju lixom att Stefan Liv är död, han spelade i det laget.. R.i.p.. <3 Förvänta er inga fler inlägg idag, kommer inte hinna för jag ska deppa sönder ;( </3 Det är inte helt säkert ännu men förmodligen e det så..


23-02/2009

Godmorgon! Jag talar om vad klockan är och vart jag är snart...

Jag är trött på att göra den där listan! Kan bara snabbt notera att pappa i April kommer flytta in i en tvåa i Gnesta. Sjätte gången på 12 år jag flyttar med pappa ;-)

Sudäär... Jag sitter i sängen som inte tillhör mormor i Hede, Härjedalen.

Jag började skriva klockan tio över sju på morgonen (07:10), nu är hon kvart över sju.

Bara jag och mormor är uppe. Vi är här med Jesper, Marcus, Lotta, Emelie och Tobias. Vi kom hit igår. Wow! Bilresan var väldigt jobbig! Tjafs och gräl, hög musik och dålig musik. Vi stannade bara 2 ggr för att kissa.

Idag ska vi åka skidor! Wihooow! Det är första gången på ett år som jag gör det nu. Hoppas att det går bra. :)

Vi har inget vatten :(

Jaa nu har jag inte så mkt kvar att skriva, så jag får skriva ikväll!
Hejdå! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

The gitarrer!

Nu kommer bilder på dom tre snyggaste gitarrerna jag hittade! Något i den stilen vill jag ha, helst den vita, men dom andra två är ju läskigt snygga också! :o Helst vill jag ha en Normandy, men dom lär ju va jättedyra... OCH DET ÄR PRECIS HÄR som ni inte fattar vad jag säger längre så jag slutar skriva om det!
 

Pfft, den vita gick inte att göra mindre.. Men det gör inget för den e attraktiv! ~~

Veronica


Inga känslor

Varför ger du mig hopp om hoppet är falskt?
Och varför får du mig att tro att jag står på säker mark?
Det var allt eller inget
Du fick mig att hoppas på allt
Fast jag borde ha vetat att du inte velat ge något alls

Jag borde vetat
De säger att vi tänker för mycket
Men de bara blundar för sanningen
Öppnar aldrig ögonen
Spetsar aldrig öronen

De får aldrig se vad vi ser
Men vi får aldrig ha det de har
Jag ställer frågor som kräver enkla svar
Men svar är aldrig det du har och snart finns inga känslor kvar


Mallorca 2011, del 1

Hellooo smågrabbzizar! Förlåt för att jag inte har bloggat, jag har sovit i Pershagen två nätter, den ena med Greta och den andra med Alicia :) Fick nyss reda på att morfar kommer hem imorgon så jag måste dit och städa på rasten imorgon.. Inte mycket att göra åt saken!
NU kommer bilderna från Mallis! Vet att jag är känd för att vara seg.. MENMEN! Det är så många så jag måste lägga upp dom i olika delar, haha ^^ Här har ni dom första!
Elliots mage, så smal D:
VILL TILLBAKA TILL VÄRMEN! Känns inte bra att det är höst redan :(
Imorgon ska jag hämta min kusin Emelie efter skolan, så ska hon följa med oss hem. Det var väldigt viktigt för henne att vi skulle åka buss, haha ^^,
Och så känns det bra att idol har börjat! Har ingen favorit än, det har ju bara varit två avsnitt ;) och ja, jag kan bara heja på en kille! ^^, Adjö med er :D
Veronica

Les gitarrers!

Vita:

http://www.thomann.de/se/ibanez_agr73ttsw.htm


http://www.thomann.de/se/epiphone_rivieracustom_royale_p9_bundle.htm 

http://www.thomann.de/se/epiphone_wildkat_royale.htm

http://www.thomann.de/se/ibanez_as103nt.htm

http://www.thomann.de/se/epiphone_sheraton_ii_n.htm

http://www.thomann.de/se/ibanez_as73iv.htm

http://www.thomann.de/se/epiphone_rivera_custom_royale_p93.htm

http://www.thomann.de/se/epiphone_dot_royale.htm

http://www.thomann.de/se/hagstrom_vikingdeluxe_wh.htm

http://www.thomann.de/se/hoefner_verythin_single_cut_lbl.htm

http://www.thomann.de/se/eastwood_classic_6_wh.htm

http://www.thomann.de/se/epiphone_ltd_ed_es_355_aw.htm

http://www.thomann.de/se/epiphone_swingster_royale.htm

Röda:

http://www.thomann.de/se/epiphone_the_dot_ch.htm

http://www.thomann.de/se/harley_benton_hbe1335_ii_ch.htm

http://www.thomann.de/se/harley_benton_hbe1335_ii_ch_bundle.htm

http://www.thomann.de/se/hagstrom_viking_tc.htm

http://www.thomann.de/se/epiphone_es_339_ch.htm

http://www.thomann.de/se/epiphone_ultra_339_ch.htm

http://www.thomann.de/se/hoefner_hctvth_r_verythin_contem.htm

http://www.thomann.de/se/epiphone_ltd_ed_es_355_ch.htm

Haha spännande inlägg va?? Det e såhär att jag vill ha en elgittar och jag ska säga till morfar vilken modell jag vill ha, så nu har jag setat och letat jättelänge! Intressant för er, jag vet.. Menmen! La det på bloggen för att det är enklast att öppna länkar därifrån, så nu ska jag bestämma mi för vilken jag vill ha :)

Ville först ha en vit för dom är fett snygga och både Samu och Fabian har en, men dom röda är ju också fett stek! Visar sen vilka jag vill ha mest ^^

Veronica


Saving you

You'll find your princess good looking
All you gotta do is keep looking
Just open your eyes
I'm right here
Just open your eyes
I'm quite near

I'd run a thousand miles
I'd walk through fire and
I'd jump down a cliff if that meant saving you
'Cause you're too good to forget about
And you are too good to leave out
I'd let the lightning strike if that meant saving you

Lonely days and lonely nights
You see your life flashing by in shiny lights
And if you could,
You could rewind
I'd tell you not to
'Cause I'm right here by your side
To help you


Jessicas student

Sa ju att jag skulle lägga upp bilder från Jessos student, eller hur? :D Bara tre månader senare.. XD
Haha, Ellie-bellie ♥
Veronica

Nytt i sommar!

Som jag sa förut skulle jag ju lägga upp bilder på allt nytt i sommar! Blev inte riktigt så.. Båda jeansen ligger i tvätten och kan inte hitta bikini toppen.. Menmen! ^^
Jättedålig bild, I know.. Men det där är mina jättesöta ätpinnar och nudlar lite små random sådär XD
Har haft armbandet sedan tidigare, köpte Hello Kitty berlocken i Gamleby ^^
Fick smyckes skrinet av Jesso 8D
Ännu en dålig bild.. Becky & Andres köpte den här till mig i Ecuador, sprayade den svart ^^
Och så Japan t-shirten, från Linköping ^^ Den var rätt dyr faktiskt, men hälften gick till arbetet i Japan så det kändes ju ändå som att man gjorde en god gärning genom att skänka 200 (av Jamies) kronor ;D
Veronica

ahrå~

Hej mina vänner! Idag hinner jag tyvärr inte lägga in bilder.. Men man kan ju alltid skriva!
Idag var jag på stan med Jesso och käka kebab, sen åt jag mer kebab senare! Haha ♥ Imorgon ska jag jobba på Värdshuset på Torekällberget för första gången! Lite nervös är jag faktiskt, men det går nog bra ^^

Var där och pratade med Jamie. Vi gick igenom buffén och så fick jag en tröja, haha ^^ Ska vara där klockan 4 imorgon :)

Jag e fett skum, sitter här och provar alla mina pennor och skriver typ vad dom heter och grejjs.. Vill rita 8D



Usch asså allvarligt det här är den sorligaste låten jag någonsin hört.. R.I.P Briane.. ♥

Veronica


Röd ros

Tidpunkten
Sekunden jag såg dig den gången
Mitt hjärta stod stilla och du såg det
Du visste att jag tappat andan
Jag svävar och vill aldrig landa
Inte förrän benen slutat gå
Inte förrän hjärtat har slutat att slå

En röd ros
Röd som blod
Och tusen ord
Allt vill jag ge dig om du går med mig
Jag söker och jag letar
För jag ska hitta dig
Jag ska ge dig all min tid
Jag ska ge dig mitt liv

Leendet
Ögonen
Jag föll till marken
Jag minns den stunden för alltid
Och tills jag hittar dig sa jag lida
För jag kommer ju ihåg
Hur dina ögon svarade ja
Och hur mitt hjärta stod stilla ett tag

Jag tar en enkel utväg
Trots att den är pinsam
För det är bråttom nu
Och för sent för fler misstag
Jag har bara en chans och inga fler
Och det är därför jag måste klara det

Jag ger dig en röd ros
Röd som blod
Och tusen ord

Allt som jag äger och har lämnar jag för att vara med dig


20-01/2009

*********** ***** ringde mig och frågade om jag ville gå ut på promenad med hans illrar. Jag skyllde på att jag skulle vara med Malin. 2 veckor senare ringde han igen och frågade om jag ville komma hem till honom. Jag föreslog att vi skulle gå och kolla på faebook eftersom att jag inte hade någon lust att sitta hemma hos honom och glo i hans tak och för att jag hade tänkt att gå på matchen den dagen. Så jag åkte till honom först (misstag!). Han flirtade. Uuuuusch! Några killar från skolan såg mig på hockeyn med honom. De retar mig sååååå mkt och påstår att vi är ihop. Men det är vi inte och vi kommer aldrig att bli det heller!

*********** ringde efter ett tag igen och undrade om jag ville gå på hockey. För att avstå plågan sa jag:
- Jag skulle gärna gå, men jag har inte råd.

Tyvärr påstod ********** att han hade vunnit biljetter, så vad skulle jag egentligen säga? Killarna såg mig igen och nu är jag dubbelt så retad. Vad ska jag ta mig till? :O :(

(Kommentar: Det är allmänt känt vem det är, men vill inte hänga ut nån i bloggen XD Som ni ser är det en med ett långt namn i alla fall! Och förresten vet jag att det är mycket text-inlägg... Skulle lägga upp bilder men det fungerade inte :( )

Blåskulla 2011

Hur är det med mig mina vänner? Hann inte blogga så mycket igår så jag bad Greta som ni kanske märkte, haha. Första höstdagen idag, känns väl lite sådär.. Tänker ta kort på alla nya grejer sen i sommar sen också ^^
Här kommer bilder från Pers och Elisabeths årliga gårdsfest på Blåskulla ^^
Glad kille!
Elliot drog runt på det där stackars lilla barnet helatiden, haha. Hon blev arg och skrek xD
Bloggar mer senare ^^
P.s VILL HA MOS OCH RÄKSALLAD D: <33
Veronica

RSS 2.0