I skolisen~

HEJ, HEJ, HEMSKT MYCKET HEJ!
Jag är ledsen. Vi har världens rast mellan serveringen och matten så vi skulle gå till datasalen men den var full, alla andra också.. Så nu är vi på datorerna som står ute i korridoren och det är ytterst jobbigt eftersom man måste stå upp hela dagen  :( Har dock bara matte nu sen slutar vi! Idag på serveringen fick vi göra latte och sånt. Förstår verkligen inte hur folk kan dricka det, så sjukt brutalt äckligt :s
Dör.

Vill hem nuuuuuuu för jag hjer trött och ja, min säng behöver mig helt enkelt! Vill även gå till caféet men i så fall måste jag det efter skolan för nu är det stääääääängt D: Idag ska jag. Inte göra något alls, typ spanska läxan kanske, så det känns ju bra. Ja.
 
Walla haido
 

SAVE MEE

Rädda mig någon. Jag är hemma hos Greta men hon somnade 3028 år senare än mig igår så hon ligger fortfarande och sover. Själv är jag påklädd och klar  och sitter ensam vid hennes data då ingen annan i familjen är hemma! Planen igår var att vi skulle ha Harry Potter maraton. Jag såg en film och Greta två.. Vi får nog helt enkelt ta och fortsätta titta under dagen!
 
*Söt bild Greta tog när jag somnat*

Okej nu får jag sitta och vänta här tills kvinnan vaknar, ADIÅÅS!
 
Veronica

Dag 8

OTP?


Det finns flera sätt att skriva ut det på så den svarar jag inte på e___e
 

RSS 2.0